Csütörtökön mennék Békéscsabára Szolnokról.12:33as icvel szerettem volna, de amikor jegyet vettem gyorsvonati pótjegyet kaptam, azt mondták arra nem kell helyjegy. Akkor miért van kiírva az ic. Akkor most nem kell?
Gyorsvonati részen már nincs 1.o.
Akkor te az IC részbe vettél.
Holnap megyek es ic jegyet veszek, mert azt szerettem volna.
Ha van Szolnok - Bekescsaba 50% kedvezmeny gyorsvonati potjeggyel 1.kocsiosztalyra jegyem. Akkor helyjegy kell?
Ne a mávot imádd meg ne is a nőt, ha ilyen értelmesen mondtad el mit szeretnél, ahogy itt is előadod, nem csodálom, hogy nem értették...
Most neked van egy gyorsvonati pótjegyed. Ha az IC részen akarsz utazni akkor a gyorsvonati pótjegy NEM kell helyette IC pótjegy kell.
De ha már megvan a gyorspótjegyed és a jegyed is miért nem utazol boldogan azt kész??
De ha IC részen akarsz menni, akkor kérsz IC pótjegyet, a gyorspótjegyed pedig visszaváltod... Az 1.o.-ú jegy miatt a kalauztól kérj majd igazolást, hogy nem volt 1.o. és visszakapod az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!