Ha egy megállót utazok IC-vel, nem veszek helyjegyet? és azalatt a 10 perc alatt míg hazaérek nem megyek be
Figyelt kérdés
és azalatt a 10 perc alatt míg hazaérek nem megyek be az utazókocsiba hanem mondjuk a vécénél megállok, tehát nem veszem igénybe a helybiztosítást, akkor is megbüntetnek? Múltkor egy fiatalabb nő volt a kalauz és nem szólt semmit érte. Természetesen a távra van diákbérletem.2014. okt. 20. 10:09
1/12 A kérdező kommentje:
Kicsit elrontottam a kérdést, de remélem érthető:D
2014. okt. 20. 10:10
2/12 anonim válasza:
IC-nél a hely- és pótjegy kötelező. Tehát simán megbüntethetnek érte, akár leülsz akár nem.
3/12 A kérdező kommentje:
Ez rossz hír, köszönöm!
2014. okt. 20. 10:25
4/12 anonim válasza:
Kérdező: milyen vonatról van szó? Mert a leírásod nem részletes, mert ha, az IC-khez hozzákötnek személykocsikat, akkor utazhatsz olcsóbban és akár, állva is.
5/12 anonim válasza:
4-es: csak személykocsi részen, IC részen akkor se lehet anélkül.
6/12 anonim válasza:
5-ös: tudom. A személykocsi részén, tud utazni így a kérdező. Ez a megoldás lenne neki kézenfekvő. Nem kell az IC részén maradnia.
7/12 A kérdező kommentje:
Sokszor csatolnak személykocsikat is az IC-kre?
2014. okt. 21. 13:50
8/12 anonim válasza:
Nem sokszor. Szegedre tudtommal olyanok mennek, de máshova még nem láttam.
9/12 anonim válasza:
Kérdező: hibridIC-k vannak, de nem mindenhol.
Nézd meg a MÁV vasúti keresőjében, hogy, ahova te mész, van-e ilyen. Ha nincs, akkor viszont, lennie kell, sima személyvonatnak.
10/12 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy bejárós vagyok az egyetemre és pechemre legtöbbször mindig az a vonat lenne jó, ami IC:D Na mindegy. Köszönöm szépen, ezzel nem voltam tisztában.
2014. okt. 21. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!