Utazási kedvezményt a BKK-nál vagy a BKV-nál lehet intézni?
Figyelt kérdés
Aktív korúak ellátására vagyok jogosult, egy kormányrendelet alapján kérvényeztem, hogy vehessek kedvezményes (nyugdíjas bérletet). Meg is kaptam a Hatósági bizonyítványt az önkormányzattól, amely szerint jogosult vagyok az utazási kedvezményre. Az önkormányzatnál azt mondták, hogy ezzel a hatósági bizonyítvánnyal kell bemenni a "BKV-hoz"! De tényleg a BKV-hoz kell, vagy a BKK-hoz? Elbizonytalanodtam...egyik honlapján sem találtam erre vonatkozó információt.
Valaki, aki már megigényelte és jártas a témában, tudna segíteni?
#BKV #álláskeresés #közmunka #ellátás #önkormányzat #munkaügyi központ #FHT #Budapesti Közlekedési Központ
2014. dec. 4. 17:12
1/4 anonim válasza:
A BKV már évek óta nem foglalkozik tarifaügyekkel, a BKK Ügyfélszolgálatai segítenek.
2/4 anonim válasza:
A bkv már csak egy közlekedési Szolgáltató a BKK által megrendelt szolgáltatás hajtja végre. Bérlet értékesítését BKK végzi Így odakell fordulnod az összes jegyvásárlási problémával .
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm...sejtettem, hogy a hölgy tévedett az önkormányzatnál.
2014. dec. 4. 17:56
4/4 anonim válasza:
A BKK ügyfélközpontját ajánlom a figyelmedbe:
www.bkk.hu/magunkrol/elerhetoseg/ - ott tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!