Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ez most hogy van? Így kapok...

Ez most hogy van? Így kapok kedvezményt?

Figyelt kérdés
Tehát: Koleszos vagyok, hétvégente járok haza. A városból, ahol a sulim van, csak a lakhelyem külterületéig megy közvetlen átszállás nélküli busz (sosem érném el). Úgy tudom, diákkedvezmény bérletre csak a lakhely és a tanintézet között van, de olyat tudok-e tenni, miszerint egy bérletre feltüntetem a város nevét, ahol van a sulim, a várost ahol átszállok (jelen esetben ez a szülővárosom is egyben), végül a lakhelyem nevét ( bevisz a belterületre a busz). így is van kedvezmény? Meg lehet csináltatni így?

2014. aug. 15. 16:45
 1/1 anonim ***** válasza:
A bérlettel való utazásnak nem feltétele, hogy átszállás nélkül kell utaznod! A bérletet megveszed a tanintézet és a lakóhely közötti útra, aztán mehetsz átszállással is, ha a km-be és az útvonalba belefér!
2014. aug. 15. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!