Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a véleményetek a Credo...

Mi a véleményetek a Credo Econell 12-ről?

Figyelt kérdés

2014. nov. 22. 12:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A gyártó annyi és olyan széket tesz a kocsiba, amennyit a megrendelő kér. Az, hogy a Volánok inkább a fogukhoz verték a garast és ezen spóroltak egy keveset, nem a Credo hibája. Amúgy ez az üléses mizéria is egy érdekes dolog, mert szerintem az agyonig istenített Lion's Regiók és az új Higer-Scaniák semmivel se kényelmesebbek, mint egy EC 12. Előbbinek a székei konkrétan még kényelmetlenebbek is.

Amúgy nem teljesen vagyok biztos abban, hogy a kieső, meghibásodó Credók gyári hiba miatt vonulnak boxutcába. Szolnokon nem sűrűn láttam lerobbant vagy kamionnal vontatott BN-t (3 évig buszoztam, ennyi idő alatt háromszor volt szerencsém ehhez), de olyanról se hallottam még, hogy a csak Credókból álló flottájú területeken (hogy a környéken maradjunk, JNSZ megye keleti fele, a Mezőtúr-Karcag-Tiszafüred tengely) rendszeresen nem tudott hazajutni valaki, mert folyamatosan, tömegesen robbantak le a buszok. Ezek a pécsi eredmények valahogyan nagyon furcsának tűnnek nekem.

2014. nov. 23. 09:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt te csak hiszed! A Credonak talán nincs a megrendelő által specifikált busza, ugyanis a kocsik nagy része már a tenderkiírás előtt elkészül.
2014. nov. 23. 18:09
 13/15 anonim ***** válasza:

igazából az a helyzet, hogy akármelyik buszt nézzük, 3 év után mindet kéne cserélni. az mondjuk valóban nem mind1, hogy 3 év után egy olyan hiba következik be, amit új vásárlása helyett meg lehet-e javítvani, vagy pedig nem érdemes.

credo-s túlszékezéssel én is találkoztam már kisalföld volános kocsinál...és ezzel tettem meg egy győr-szeged távolságot...Econellt még nem próbáltam, kívülről láttam...nem tudom.

2014. nov. 24. 13:25
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
7-10 év után érdemes cserélni, a három évig használható busz sz*r.
2014. nov. 24. 22:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
hát függ attól is, hogy mennyit fut, és hogy hogyan van karbantartva.
2014. nov. 24. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!