Lehet a hétköznapokban Monster kocsival közlekedni az utakon?
Nem tudom, mit éresz pontosan "Monster kocsi" alatt.
Ha a műszaki előírásoknak megfelel, van érvényes műszaki vizsgája, rendszáma, biztosítása, akkor igen. Ha nem, nem.
Nem igazán értem hogy a "Monster kocsi" mit takar, de hátha bejön a tipp.
Monster truck (pick-up karosszéria embernél nagyobb méretű kerekeken) nem igazán. Nem kezdem el leírni miért, gondolom sejted. Maximum lezárt útszakaszon, és/vagy rendőri felvezetéssel.
Ha a Monster energiaitalmárka nagy amerikai terepjáróira gondolsz, azok persze, minden további nélkül. A nagy pocsolyán túl ez az átlagméret. Tavaly nyáron vezettem is, keresztül az országon. Óriási dög, nagy V8-assal az orrában.
a többiek már elmondták hogy nem,még azt megjegyezném hogy egy igaz monster truch rengeteget eszik és nem 95os benzint /metanol kell neki/,de nem az a lényeg hogy mit hanem az hogy alighogy elindulnál mennél egy kicsit már tankolni is kéne.
egy kis drugster zabál 402méteren úgy 6litert,a monsterekbe is ömlik az üzemanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!