Milyen egy supermotoval közlekedni a hétköznapokban?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha valaki nem versenyzik hanem csak utcán motorozik.Én nekem sport motorom van de valahogy kevésbé élvezem már a motorozást,most nem tudom a motorozást kéne abba hagynom vagy valami új stílust kipróbálni.Legjobban a burkolt sportmotorokat szeretem,szóval kicsit furcsa gondolat ,hogy egy supermotora cserélni,itt vann bennem ez a sok lóerős meg kétszáz feletti végsebességes marhaság.2014. szept. 29. 15:34
1/2 lupara válasza:
Supermotót hétköznapi használatra,nem a legjobb elgondolás.Új stilust próbálnál ki ahogy irod,a napi közlekedésben.Robbanékony magasépitésű,még utcai változatban is.Sport drift célu elsősorban,utcán nem biztos,hogy könnyű vele emberbarát módon motorozni.Biztos lehet,de nem ez a fő területe.Beszerzési ára magas,szervizigényes-nem olcsó üzemeltetni.Nem feltétlen kell abbahagynod a motorozást,olyan gépet keress, amivel lehet lassan és gyorsan is menni.Találsz.
2/2 A kérdező kommentje:
Már le tettem a supermoto dologról,most 600 asom van már egy jó ideje,sokan mondják vegyek nagyobbat mert az gyorsabb meg jobb,de nem tudom még mi lesz jövőre,lehet eladom aztán nem lesz motorom.
2014. okt. 14. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!