Mi ez a nagy ellenőrroham mostanában a BKV-n?
Kispesten lakok, azért nem egy belváros, de jó mert itt a KöKi és a Határ, semmi sincs messze.
Namost. Olyan busz és villamosjáratokon, vannak több napja ellenőrök, ahol eddig a létezésükről sem tudtam, 10 év alatt másodjára találkozom velük, most pedig több napja folyamatosan. Meg úgy egész Budapesten, mindenhol.
Megjegyzem becsületesen megveszem a bérletet, meg kell is, mivel aránylag sokszor metrózok. De akkor is, elég fura..
Össze kell szedni az elektronikus jegyrendszerre a zsét, vagy mi ez a nagy ellenőrzési hullám?
bizony ígyvan
nagyon sokan csalnak a diákkal, ilyenkor még a matricát is jobban ellenőrzik
ha hamis matricát szerzett valaki, és kifog egy olyan ellenőrt, akkor jó eséllyel lebukik
Pedig tény hogy ilyenkor számítanak a legtöbb bliccelőre.
Értem én, hogy fura, de ez az igazság.
A kérdező, hogy érintett-e benne, ezt csak, ő tudja.
Az elektronikus jegyrendszert, viszont én is várom, remélem, alig 5 éven belül, meg is fog valósulni.
eddiboy nevű felhasználó válasza:
Szerencsére a válaszok fele tényleg a kérdésre válaszolt, a másik fele viszont zsigerből nyomta a bliccelők elleni sablonszöveget, mint minden hasonló kérdés esetén.
---
Szerencsére a válaszok nagy része tényleg a kérdéssel foglalkozottt, a másik része viszont zsigerből nyomta a válaszolókat kritizáló sablonszöveget, mint minden hasonló kérdés esetén.
Nem bliccelek, bérlettel utazok. És én is elítélem őket, vicces látni hogy a busz felének hirtelen akkor jut eszébe leszállni, amikor megjelennek az ellenőrök.. :D
Csak fura volt, mert soha eddig nem láttam őket, most meg rengetegen vannak.
Én is támogatom az elektronikus jegyrendszert, vicc hogy még mindig egy papírdarabot vagy jegyet kell mutogatni.
Csak azt magyarázzátok el nekem, hogy mi értelme volt üzembehelyezni a bádogpénztárakat, ha jön az e-jegyrendszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!