Ti is találkoztatok mostanában metrókocsiban BKV-ellenőrökkel?! Ma - 30 év után - kérték a jegyeket, bérleteket az M3-as ("kék") metróvonalon a békésen üldögélő utasoktól.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 20:39
1/10 anonim válasza:
Ha a békésen üldögélő utasnak van érvényes jegye/bérlete akkor 10 másodperc köszönni, felmutatni, elköszönni. Ha nincs jegye akkor mit keres a metrón?
2/10 A kérdező kommentje:
Úgy látom szövegértési problémáid vannak: azt kérdeztem, hogy találkozott-e valaki (akár a rendszerváltás óta) metrókocsiban BKV-ellenőrrel? Nem minősítettem, csak egy kérdés volt...
2014. ápr. 10. 20:53
3/10 anonim válasza:
Naponta utazok rajta, de nem találkoztam még . Valóban kellenének, mert a Kökin az ellenőrök a bérletre rá sem néznek. Elvannak egymással foglalva.
5/10 anonim válasza:
Én kb. egy hónapja a földalattin találkoztam ellenőrrel. De nekem nagyon gyanús volt, mert csak egy megállót ment, egyedül volt és nem kérte mindenkitől el a jegyét...
6/10 anonim válasza:
Tőlem, a metrón, nem kérték.
Viszont a 30 év, viszont túlzás. 28 vagyok és én is emlékszem rá, hogy a metró kocsikban kérték a jegyeket, bérleteket.
Mostanában volt úgy, hogy szinte az összes kijáratnál kérték.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát 28 éves korodra te viszont fogalmazni nem tudsz... Olvasd vissza, hogy milyen kérdésre, milyen választ adtál...
2014. ápr. 11. 10:37
8/10 anonim válasza:
Kérdezted, hogy ki találkozott BKV ellenőrökkel a metró kocsiban, ellenőrzés szempontjából, én írtam, hogy nem.
Ha már okoskodunk, akkor a BKV-nak, már nincsennek jegy és bérlet ellenőrei, mert már, a BKK-nak van (már több éve).
9/10 anonim válasza:
Egyszer találkoztam, akkor is a földalattin :D
10/10 anonim válasza:
Igen, találkoztam. 13-án vasárnap dél körül a 2-es metrón ellenőriztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!