Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi történt a trolipótlón?

Mi történt a trolipótlón?

Figyelt kérdés
A minap a Nyolcban volt dolgom és visszafele a 83-as trolipótló busszal mentem egészen a Csarnok térig. A busz végében álltam és figyeltem, hogy egész út alatt egyetlen egy ember sem lyukasztott jegyet holott a busz jócskán tele volt. Nem aggaszt a dolog vagy semmi ilyesmi csak valamennyire kiváncsi vagyok, hogy egy egész busznak bérlete volt? de azért be kell valljam nekem tetszett a dolog mert jómagam is blicceltem :D
2010. jan. 20. 21:45
1 2
 11/13 anonim válasza:

Transport Tycoon, Taffic Giant, Teansport Giant, SimCity 4 stb..

Drága a jegy, nincs utas, olcsó a jegy, sok utas, amortizáció, járatsűrűség, adó, meg kell találni az András Kereszt metszéspontját, ez tapasztalati úton alakul ki.

2010. jan. 21. 23:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Nézzük meg,hogy a 83TP merre jár!!Orczy térről indul,ami a 8-ban van..Ott kik az őslakosok??Sajnos sokan is szoktak rajta utazni..szerintem mindenki érti,mit nem mondtam ki...Mert ugye őket nem lehet szidni...
2010. jan. 22. 20:06
 13/13 anonim válasza:
Szerintem minden ami pótló arra nem kell jegy ha az igaziról szállsz át. Pl.: Mész az 1-es vilivel aztán hirtelen kiderül, hogy az a sz*%!r már megint nem megy végig és átszállsz a pótlóbuszra akkor oda már nem kell új jegy mert a villamos helyett megy.
2010. nov. 17. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!