Budapesten egy hétre milyen jegyet vagy bérletet a legelőnyősebb vásárolni?
Figyelt kérdés
Talán a "Félhavi (15 napos) Budapest-bérlet közoktatásban" az, ami a legjobbnak tűnik, ugyanis annak ellenére, hogy nem használnám ki teljesen, az ára a legmegfelelőbb. Van esetleg ennél is kedvezőbb lehetőség egy hétre, az árat tekintve?2014. szept. 12. 12:47
11/13 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen érthető. Csak úgy logikailag fura (mindent félretéve persze), hogy egy hónapig olcsóbban utazhatok, mint egy hétig. :D
De ugye ez a felsőoktatásban tanulók számára szóló kedvezmény külföldi egyetemisták számára is érvényes?
2014. szept. 12. 16:10
12/13 anonim válasza:
Ha Magyarországon tanulsz, akkor igen. Az nem számít, hogy külföldi vagy.
13/13 anonim válasza:
Kérdés, hogy ha külföldről jössz, azaz nyilván nincs magyar diákigazolványod, akkor tudsz-e diák-bérletet venni?
Mert nem tudom, hogy ez változott-e (én már nem vagyok diák), de régebben ilyen bérletet diákigazolvánnyal együtt kellett mutatni az ellenőrnek, és a diákigazolvány számát írták a bérletszelvényre. Azaz diákigazolvány kellett hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!