Budapesten a 32,85,182,184 buszokon gyakran vannak ellenőrök?
Nem az ellenőrök miatt kell jegyet venni, hanem mert igénybe veszel egy szolgáltatást!
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy X étteremben gyorsan fut a pincér?
Ezért tart ott az ország ahol mert ilyen emberek vannak, akiknek minden mindenhogyan jó és akármilyen szar, fizetnek érte rendesen mintha jó lenne. Ahelyett, hogy fellázadnánk és szétvernénk az egész rohadt országot ahogy van, tönkretennénk mindent, az egészet. Polgárháború kéne ide, senkinek se kéne dolgoznia mostantól, se rendőrnek, se mentősnek, se boltosnak, senkinek aki elégedetlen a kevés fizetésével. És bkv-ért se kéne fizetni míg ilyen állapotban vannak a járművek. Úgyse attól függ a csere, hogy vesztek-e jegyet, bérletet, hanem azért nincsenek lecserélve mert a politikusok ellopják a pénzt. Ha mindenki venne jegyet, bérletet, 1 db. briccelő se lenne, akkor is UGYANILYEN állapotok lennének a bkv-nál.
Kérdésre válaszolva, 32-essel jártam dolgozni, nem láttam rajta, 85-ösön szintén nem láttam még soha pedig kiskoromban is utaztam rajta sokszor.
És igen, én is MINDIG bliccelek és bizony megérte. Büntetést sohasem kaptam, most is nyáron dolgoztam, amikor ellenőrt láttam, meg is mondtam neki h leszállok, aztán leszálltam, közterest pedig elrántottam mikor megfogott, aztán elfutottam. Csak annyit futottam h kiérjek a bkv területéről. Kb. 3 métert.
MEGÉRTE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!