Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Éjszaka mettől meddig nem...

Éjszaka mettől meddig nem működik a 2-es metró Budapesten? Hogy tudok hazajutni helyette, milyen éjszakai buszok vannak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most megyek egyetemre és ezért felköltöztem Budapestre albérletbe. Az Örs vezér terénél van a lakás. Az Astoriánál lesz egy gólyabuli, amibe el szeretnék menni, és valószínűleg éjszaka 1-2 fele fogok hazajönni onnan. Tudnátok segíteni? Köszönöm szépen! 18/L

2014. szept. 2. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Egész rakás busszal haza fogsz tudni menni, mindegyik megáll ugyanabban a megállóban az Astoriánál.

bkk.hu --> jobb oldali menüsor --> térképek --> görgess le --> éjszakai közlekedés

Lesz a 907-es, ami elég kacskaringós úton megy, meg 4 másik, ami ritkábban jár, de együttesen kb 10-15 percenként, és gyorsabban elérik az Örsöt.

2014. szept. 2. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:
23:41-4:41 között van üzemszünet (Astoria, Örs felé). A 907,908, 931,956,990-es buszokkal juthatsz az Örs vezér terére, de a 907-es kerülővel megy. A többi járat sem pont a metró útvonalát követi, a Pillangó utca előtt tesz egy minimális kerülőt és a Nagy Lajos király útján át éri el a teret. Nagyon ne aludj el a buszon, mert pl. Pécel elég messze van :)
2014. szept. 2. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Szinte mindegyik éjszakai, ami az Astorián megáll, érinti az Örs vezér teret. nézd meg a táblát majd ott. Tényleg szinte bármelyik jó, sok van. A 2-es metro éjfélig jár csak, utána éjszakai buszok mennek egészen a hajnalig amíg már megy megint minden.

Merre van a lakás az Örsnél? A kőbányai vagy a Zuglói oldalon? Mert kőbánya retek hely még nappal is, éjjel meg aztán tiszta 8. kerület, elárulom. Sajnos 17 éven keresztül arra laktam. Undorító, szánalomra se méltó utolsó koszfészek

2014. szept. 2. 18:01
 4/6 A kérdező kommentje:

A zuglói oldalon lakok.

Nem igazán ismerem még Budapestet ennyire, de ez nem hangzik túl jól. :S

Köszönöm mindhármótoknak a segítséget!

2014. szept. 2. 23:52
 5/6 anonim ***** válasza:
#3 Én az Örs mögött lakom jó pár éve ("kőbányai oldal") és soha semmiféle balhét nem tapasztaltam, hacsak a 2 vodka sprite után öklendező 14 éveseket nem tekintjük annak.
2014. szept. 3. 00:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Csomószor jártam már éjszaka Füredi út környékén, semmi baj nem volt. Ne parázz.
2014. szept. 3. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!