Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapesten a Zuglói vasútállom...

Budapesten a Zuglói vasútállomástól hogy tudok legegyszerűbben eljutni az Ajtósi Dürer sor 19-21 címre?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem ismerem Budapestet, de most el kell oda jutnom egyedül. Tudnátok nekem segíteni, hogy hova menjek?

Lesz nálam térkép meg telefon nettel, úgyhogy nagyjából tudok tájékozódni, de nem vagyok jó tömegközlekedésben.

Még annyi, hogy jegyet hol tudok venni és mennyibe kerül diákigazolvánnyal?

Nagyon szépen köszönöm, ha valaki segít, nagyon fontos lenne!

2014. szept. 9. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Egy megálló lenne, szerintem sétálj.
2014. szept. 9. 17:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is gyalog, tök egyszerű.

[link]

2014. szept. 9. 17:20
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, gyalog fogok menni.

A Hungária körúton át tudok gyalog menni valahol, mert azt tudom, hogy az egy nagyon forgalmas út?

2014. szept. 9. 17:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is gyalogolnék a helyedben. Tömegközlekedéssel csak átszállással tudsz utazni, 1-1 megállót majd' 700 Ft-ért.
2014. szept. 9. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:

"A Hungária körúton át tudok gyalog menni valahol"

A Thököly-nél elég nagy lámpás zebra található, az Ajtósinál pedig aluljáró van.

2014. szept. 9. 18:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, nagyon sokat segítettetek!

Gyalog fogok menni, végül is itt falun sincs tömegközlekedés, max itt van bicikli :D Nem nagy táv az az 1km, sétáltam már sokkal többet is.

2014. szept. 9. 19:22
 7/7 anonim ***** válasza:
16%
Taxi. A legegyszerűbb.
2014. szept. 9. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!