Mennyi idő eljutni a vasútállomástól Ferihegyig?
Figyelt kérdés
Még nem jártam Budapesten, és nem tudom, mi hogy működik.2014. júl. 25. 12:55
1/6 anonim válasza:
Melyik vasútállomástól? Budapesten több tucat vasútállomás van, ezek egyikét pont Ferihegynek hívják. Ha onnan szeretnél a reptérre jutni, a 200E busszal kell utaznod 10 percet.
2/6 anonim válasza:
A hecc kedvéért összeszámoltam, 40 vasútállomás van Bp-en. Itt van egyébként egy térkép, hátha segít: [link]
A repterekt a jobb alsó sarokban keresd.
4/6 A kérdező kommentje:
Én a Budapest Nyugatira, vagy Keletire gondoltam.
2014. júl. 28. 08:37
5/6 anonim válasza:
Úgy 1-másfél óra szerintem. Nyugatiban szállj fel egy vonatra, ami elvisz Ferihegy vasútállomásra és onnan még pár megálló a 200E busszal. Ez viszonylag gyors megoldás, de a vonatra lehet kell kicsit várni.
Ha a keletitől jössz, akkor a 4-es metró Kálvin térig, onnan 3-as metró Kőbánya-Kispestre és onnan a 200E busz talán a legjobb megoldás. Ez inkább a másfél órához közelít.
6/6 anonim válasza:
Nyugatiból pont egyszerűbb elmenni Köbánya-Kispestig, ahonnan megy a reptéri busz, mint vonatra szállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!