Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért szólnak be az emberek?

Miért szólnak be az emberek?

Figyelt kérdés
Sajnos megfáztam, és emiatt kabatot vettem fel, sálat is, mivel a torkom annyira fájt, hogy nyelni se tudtam.. Erre a metrón (3-ason) többen beszóltak.. ''te azt hiszed, hogy tél van, ember'? 'csöves!' stb. Miert jo ez nekik? Ma inkabb gyalog tettem meg ezt a 4 km-es utat, persze ma is beszóltak. :( nem rég költöztem Budapestre, tenyleg 100x jobb, mint vidéken, de ez a része nem tetszik :(

2014. aug. 31. 00:40
 1/7 anonim válasza:
8%
Tiszta ruhaba kell jarni.
2014. aug. 31. 00:42
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Miért nem adtál az elsőnek egy jó nagy pofont? A többi hidd el nem szólt volna be. Amúgy nem jobb Budapest vidéknél. Egyáltalán nem. De erre majd te is ráfogsz jönni. Budapest egy undorító retek hely rengeteg szemétláda emberrel. Vidéken is vannak persze, de ott kevesebb...
2014. aug. 31. 01:14
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Szólj vissza, hogy "megfáztam, ember, beteg vagyok".

Ebből meg fogja érteni, hogy megfáztál és beteg vagy.

Különben az elsőnek van igaza, a hajlékonyak, alkeszok hajlamosak melegben is kabátban járni.

2014. aug. 31. 01:15
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
mondjuk ha meg is fáztál, elég nagy marhaság télikabátban járni 20 fokban, egyébként meg fertőző betegként nem feltétlenül kéne a tömegközlekedési eszközöket igénybe venned.
2014. aug. 31. 02:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A megfázás ellen nem jó anygakabát nyári melegben, ettöl csak még betegebb leszel, és nem csoda, ha hülyének néznek.
2014. aug. 31. 08:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nekem az elmúlt 30 évben még nem szltak be a ruhám miatt a metrón - lehet mégisscak homelessnek néztél ki?
2014. aug. 31. 08:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen érdekes, hogy én naponta többször, már egy évtizede használom ezt a metrót, és sose szóltak még be a ruházatom miatt, de kapaszkodj meg, azt se láttam, hogy másnak beszólnának emiatt. Ha valami nagyon különc alak felszáll (inkább a viselkedése miatt), annak se beszólni szoktak, hanem halkan egymás között megjegyzést tesznek, esetleg elfordulnak és mosolyognak/nevetnek.
2014. aug. 31. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!