Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Emberek nem szólnak rám ha az...

Emberek nem szólnak rám ha az utcán kamerázok?

Figyelt kérdés

2014. júl. 24. 15:07
 1/6 Come back ***** válasza:
De a hülye és goromba ember tuti be fog szólni, pláne ha őt camerazod, amúgy legális az utcán kamerázni. Lásd: turisták
2014. júl. 24. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia. Attól függ mit kamerázol. Ha épületeket vagy tárgyakat azzal nincs gond. Azért ne katonai objektum legyen! :D

Embereknél illik előtte megkérdezni hogy nem baj -e ha rajta lesz a felvételen, sőt, ha jól tudom új törvény alapján a beleegyezése kell mindenképp.

Ha tömeget videózol ahol nem felismerhetőek az emberek szerintem azzal sincs gond.

2014. júl. 24. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:

" amúgy legális az utcán kamerázni. Lásd: turisták"

A turisták hogy jönnek ide? Attól, hogy ők csinálnak valamit még nem lesz legális.

Amúgy elvileg minden szereplőtől engedély kell ha embereket is filmezel.

2014. szept. 3. 04:17
 4/6 Come back ***** válasza:
Mi vagy te? Beton? Hogy belém kötsz? Gondolkozz már először! Gyakorlatban láttál már bárhol olyat, hogy elveszik a japán turistától a camerát/megverik/rendőrt hívnak/feljelentést tesznek csak azért mert camerázik??? Nem! Szóval kussoljál légyszíves!
2014. szept. 3. 07:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Jól megmondtad! Sikerült kidühöngnöd magad? :-)
2014. szept. 3. 15:03
 6/6 Come back ***** válasza:
Nem voltam dühös, csak nem szeretek úgy ébredni, hogy belém kötöttek cáfolat, ellenmagyarázat nélkül. :)
2014. szept. 3. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!