Szerintetek ez miért van? 11/L
Figyelt kérdés
Amikor buszozok már fél óra vagy 1 óra után annyira hánny ingerem van hogy nem tudom lenyelni a saját nyálamat se.És ez annyira zavar hogy a többiek tök jól elütik az időt én meg a széknek nekidölve probálkozok lenyugodni.Tavaly Pest környékéről nem akarom részletezni indultunk busszal a Tisza-tóhoz és annyira rosszul voltam én is meg az osztálytársam is (fiú)egyszerre jött ránk a hányás és egyszerre hánytunk a kukába.Kicsit undi volt de nem volt mit csinálni.2014. aug. 6. 22:16
11/11 A kérdező kommentje:
JHa és elég érdekes hogy nem sokszor utazok olyan buszon amelyiken van hátrafele ülő szék is de ha hátrafele ülök jobban bírom
2014. aug. 7. 14:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!