Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek ez miért van? 11/L

Szerintetek ez miért van? 11/L

Figyelt kérdés
Amikor buszozok már fél óra vagy 1 óra után annyira hánny ingerem van hogy nem tudom lenyelni a saját nyálamat se.És ez annyira zavar hogy a többiek tök jól elütik az időt én meg a széknek nekidölve probálkozok lenyugodni.Tavaly Pest környékéről nem akarom részletezni indultunk busszal a Tisza-tóhoz és annyira rosszul voltam én is meg az osztálytársam is (fiú)egyszerre jött ránk a hányás és egyszerre hánytunk a kukába.Kicsit undi volt de nem volt mit csinálni.

2014. aug. 6. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szedjél dedalont erre találták ki.
2014. aug. 6. 22:41
 2/11 A kérdező kommentje:
De az se segit de köszi azért megy a zöld pacsi
2014. aug. 6. 23:11
 3/11 anonim ***** válasza:

1- Kifelé nézz. Méghozzá ha lehet előre és minél távolabbra.

Tehát telefont felejtsd el amíg buszon ülsz.

2014. aug. 6. 23:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez belső-fül probléma szokott lenni (pontosabban nem a belső-fül problémás, csak át van verve, ezért kezdessz szédülni), de 11 éves korra be kéne állnia. Ha a szüleid túl sokat vittek autóval mindenhova tömegközlekedés helyett, akkor még elképzelhető hogy nem volt elég "tapasztalata" a szervezetednek, idővel beáll a dolog, csak ne azon idegeskedj, hogy megint mi lesz - keress egy szellős helyet ablak mellett, először a belső környezethez próbálj hozzászokni, aztán szépen lassan nézegetheted a tájat is, amíg a szemed bírja. Olvasással, zenehalgatással, egyébbel kár próbálkozni az elején.
2014. aug. 6. 23:45
 5/11 anonim ***** válasza:

"először a belső környezethez próbálj hozzászokni,"

Biztos?

A belső fül úgy érzi a mozgást. A szem meg a jármű belsejét, tehát egy álló dolgot érzékel. Ezért kell kifelé nézni, így a szem is azt látja amit a középfül érzékel. Így nincs ellentmondás, nincs probléma.

Legalábbis így ésszerű. No meg így csinálják akiket ismerek és ilyen baja van.

2014. aug. 7. 00:02
 6/11 anonim ***** válasza:

"de 11 éves korra be kéne állnia."

Nekem olyan 12 éves koromban jött elő és 14 éves koromra el is múlt a dolog. Se előtte, se azóta semmi gondom :D

2014. aug. 7. 01:33
 7/11 Dörmögő ***** válasza:
Nem vagyok ebben szakértő, de tudtommal súlyosbítja a helyzetet hogyha olyan széken ülsz ami a menetiránynak háttal van.
2014. aug. 7. 05:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Egy - két tanács: ne a menetiránnyal hátra néző székbe ülj. A másik: annál jobb, minél előrébb ülsz.

A klímát bírod? Mert az is közbejátszhat.

2014. aug. 7. 06:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen a klímát birom meg előlre szoktam ülni belül 1-2 szék és nem nem jártunk soakt kocsival mert apukám elköltözött és a kocsinkat és magával vitte
2014. aug. 7. 14:13
 10/11 A kérdező kommentje:
az olvasás az nem jó probálétam a kedvenc könyvemet lehánytam
2014. aug. 7. 14:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!