Milyen károd származik a BKV-sztrájkból?
Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 21:51
21/41 anonim válasza:
nem lesz egész 7en sztrájk, ne fessétek már az ördögöt a falra. sosem volt még ilyen. és nemis lesz.
22/41 anonim válasza:
A múlt heti vizsgámon megbuktam és holnap lesz a pót. Kb 10 km-re van a metró tőlünk, autónk nincsen és senki sem visz el a metróig. Gyalogolni annyit nem fogok reggel 6-tól, hogy 8-ra beérjek a metróig.
Ha a pótvizsgán nem jelenek meg, akkor az egész félévem abból a tantárgyból semmissé vált.
Arról nem is beszélve, hogy meg van véve a bérletem és nem használhatom.
Ba**ódjon meg a BKV.
23/41 anonim válasza:
ha egész héten nem is, holnap sztrájk lesz még
24/41 anonim válasza:
Nekem viszonylag szerencsém van, mert erre járnak volán buszok, amikkel be tudok menni a metróig, meg a HÉV is viszonylag közel van, de ha nem itt laknék, akkor tényleg nagy szívás lenne:S
25/41 anonim válasza:
Lehet, hogy a diákoknak nagyon jó, hogy nem mennek suliba, vagy késnek. Na de tényleg ezért fizetem a BKV bérletet? Azért, hogy ne tudjak bejutni? Hát nagyszerű. A legjobb az egészben az, hogy a BKV-sok előszeretettel emelik a BKV bérlet árát. És emellett még sztárjk is van.
26/41 anonim válasza:
én nem tudok bemenni munkahelyemre. életem harmadik fizetése következik, és ez is ilyen kis csoffadtka lesz, ami elég elkeserítő. nem beszélve arról, hogy 9400 ft a BKV bérlet, eddig örültem, ha nem hánynak mellém a metrón, most majd azt is értékelnem kell, hogy 36 busz elindul a marhasokból?
27/41 anonim válasza:
Rossz hír:
Ma sem állapodtak meg,holnap délelőtt folytatják a tárgyalásokat
28/41 anonim válasza:
"tegnap 15:35"
figyu én megértelek, de én a helyedben, ha annyira fontos az a vizsga, akkor megoldanám. Ha te nem fogod, akkor nem annyira fontos, hiába fogod tudni a bkv-ra fogni.
29/41 anonim válasza:
Én is csak arra nem megyek, amelyik "nem fontos" mert igazolják, és van másik lehetőség, mert nem a középkorban élek, és ha van rá lehetőség, hogy pótoljam, akkor nem gyalogolok órákat oda-vissza. Ha olyan rohadtul akarnám biztos be tudnék menni, de! innen van hova gyalogolni, mert viszonylag jó itt a közlekedés, ha épp nincs sztrájk. Viszont vannak olyan helyek is, ahol amúgy is szar, nemhogy most mikor nem jön semmi. mondjuk, ha a féléved múlik rajta, akkor csak ki tudsz fizetni 2ezret egy taxira...
30/41 anonim válasza:
Nekem 3900ft-ba kerülne a taxi.
( visszafelé +3900)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!