Milyen károd származik a BKV-sztrájkból?
A 16 éves válaszoló vagyok:D
Nincs a sulinkban szünet,rendes tanítás van,csak mivel én az isten háta mögül járok be,nem tudok bemenni..Ha úgy adódik hogy szünetet rendelnek el,akkor természetesen be kell menni hétvégén..de ha nem,akkor nem
Akik nem örülnek neki,megértem,hogy ezek miatt a nyomorékok miatt csökken a kereset és a többi:S
Hát károm?Örömöm:DÉnis diák vagyok és tudtam pihenni,meg este elmenni a barátnömmel programot csinálni:DNemkelett reggel felkelni 6kor
alleluja
Külvárosban lakom, egy másik külvárosi kerületben van a vasútállomás, ahonnan még tovább utazom vonattal.
És nincs szomszéd aki arra menne, és nincs ismerős se.
Alapjáraton is több mint egy órát utazok bkv-val (15km).
A múlt hétfői akciónál is a buszmegállókban álltam kb - 1,5-2 órát + a menetidő .
Most nem akarom még ezt a rekordot is megdönteni, mert a múltkor is nagyon meghűltem...
Igaz nekem nem fontos minden nap bemenni a diplomámon dolgozni, de van olyan helyzet, ahol nehezen boldogulnak egyesek, és nem a tehetetlenségük miatt.
most a biciklimet szerelem
(fékek és váltó tisztítás csere)
Ha nem lenne szar a brinyóm elindultam volna bicajjal arra a 15 km-re.
de majd talán holnap 80km-t biciklizek, ha elkészülök a javítással és a MÁV is sztrájkba lép.
10:19es, hiába állsz ki a megállóba korábban, ha nem jön semmi. Az, hogy némelyik vonalon mennek a buszok, meg egy-két villamos, az nem azt jelenti, hogy mindegyiken csak ritkán. Nekünk nincs kocsink, a szomszédok közül meg akihez bekérzkedhetnék rohadtul nem arra megy, és biztos nem fogom neki azt mondani, hogy te jani, kerülj már a kedvemért egy krva nagyot, meg üljünk a dugóban is miattam, pedig neked nincs is arra dolgod. Biciklim nincs, de ha lenne se ülnék rá, hogy lefagyjon a kezem meg a fejem. Különben is fosok az úton, most még nagyobb is a forgalom, biztos élmény lehet bicajjal menni.
Az meg nem tudom milyen megjegyzés, hogy a bolognai rendszerben nincs szigorlat, mert nem csak a bolognai rendszer van, elég sok osztatlan képzés is megmaradt, azoknak pedig nagyon is van szigorlata.
Sajnos mifelénk még elvétve sem jön busz, egyik busz sem jár, amelyikkel suliba járok (kettővel megyek reggelente, átszállással).
Milyen károm származik? Itt a félév vége javítani kéne, és ha egész héten ez lesz, nem tudok javítani, úgyhogy úgy néz ki, hogy megbukom bioszból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!