Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Milyen károd származik a...

Milyen károd származik a BKV-sztrájkból?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 21:51
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
85%
szerencsére semmi, sőt.. a metró meg a troli menni fog, így be tudok jutni. ha nem tudtam volna bemenni akkor dolgozhattam volna itthonról:)
2010. jan. 11. 21:59
 2/41 anonim ***** válasza:
40%

nekem maximum abból fog,ha nem sztrájkolnak:D

De teljesen megértem azokat,akik nem örülnek a sztrájknak!!!Mivel én csak 16 éves vagyok,azt kívánom sztrájolkjanak.

2010. jan. 11. 21:59
 3/41 anonim ***** válasza:
54%

Semmi

nem Budapesten lakom

2010. jan. 11. 22:03
 4/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok menni szigorlatra, pótolni nem fogják, így mehetek egyből UV-ra, javítási lehetőséget nem akarnak kiírni, így ha bukok jövő félévben újra vehetem fel..

a ráépülő tárgyak miatt ezt nagyon nem szeretném, mert akkor fél évvel később végzek :S

Nem vagyok ideges :S

2010. jan. 11. 22:03
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
Én a diplomamunkámon dolgoztam volna, de így csak idegbajt kapok.
2010. jan. 11. 22:10
 6/41 anonim ***** válasza:
20%
"Szegény" Budapestiek....
2010. jan. 11. 22:15
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
nekem semmi károm nem származik belőle, reggel bevisznek kocsival, du meg, ha nem tudok hazajönni, max vmelyik osztálytársamnál alszom, és bulizunk:D a legtöbb károm annyi lehet, h mivel kb 10-en leszünk, nagyobb az esélye, h felelek irodalomból:S egyébként a 16 éves lánynak üzenem, h nem jársz jól vele, ha sztrájk van, és hivatalosan sem kell suliba menni, mert akkor mehetsz be majd vmelyik szombaton...
2010. jan. 11. 22:19
 8/41 A kérdező kommentje:
Nos, ha én nem tudok dolgozni, nem kapok fizetést, nem keresek jól.
2010. jan. 11. 22:32
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

Én vagy begyalogolok Pesterzsébet istenháta mögötti csücskéből a metróig, vagy mehetek más időpontban egy szar vizsgáztatóhoz.

NA MEG AZ A KÁROM SZÁRMAZIK, HOGY MEGVETTEM AZT A KRVA BÉRLETET 30 NAPRA EZEK MEG HATÁROZATLAN IDEIG SZTRÁJKOLNAK! Egyáltalán nem fair, hogy visszaélnek ezzel, hogy ha nem dolgoznak megbénul a város. Ez egy rohadt nagy szemétség, mert mások hiába sztrájkolhatnak, max. leszarják őket, csak a közlekedéseseké ér valamit, így ők szépen ki is bsznak velünk.

2010. jan. 11. 23:04
 10/41 anonim ***** válasza:
100%
Én vidéki vagyok és elég rossz lesz,mert késni fogok a melóból és később is fogok haza érni, főleg ha onat helyett busszal kell mennem,mert akkor az tömve lesz+ha a buszon nem fogják elfogadni a máv bérletemet,mert a múltkori vonat kimaradásoknál sem fogadták el.
2010. jan. 11. 23:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!