Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az Alstom metrók miért rázkódn...

Az Alstom metrók miért rázkódnak oldalirányban, amikor gyorsan mennek?

Figyelt kérdés
Elvileg a keréklaposodás kérdését már megoldották..
2014. júl. 30. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én még sosem vettem észre. A csuklónál persze néha látszik, hogy kimozdul oldalirányban egymáshoz képest a két kocsi, de ez természetes. A hármas metrónál pl. sokkal durvább.
2014. júl. 30. 19:36
 2/6 A kérdező kommentje:

Én MINDIG érzem...

Ha szókeresőzök pl, kirázza a kezemből a telefont.

2014. júl. 30. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap teljes hosszában használom a 4-es metrót de én ezt még sosem vettem észre. 100x simábban megy, mint a régi metró...
2014. júl. 30. 20:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor figyeld az Újbuda - Bikás szakaszt.
2014. júl. 30. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Annyira tényleg nem rázkódik mint a 3-as, de tényleg rázkodik a 4-es. Hallottam, hogy van olyan metró, ahol oldalirányban is van kerék, hogy kitámassza, anélkül szerintem nem lehet javítani rajta.

De majd az 5-ös metró :)

2014. júl. 30. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nem Pesten metrózok, hanem Londonban, de itt is nagyon rázkódnak a metrók. Ez természetes a nagy sebesség miatt.
2014. aug. 2. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!