Melyiket szeretitek jobban az Alstom 2-es metrót vagy az Orosz járműves 3-as metrót?
Nekem tetszik mindkettő. A régi orosz azért mert mégiscsak régi meg klasszikus is, de ugyanakkor elvan hanyagolva, öreg már, fele már csupa rozsda, sőt egy ismerősöm aki metrókat szerel mondta is hogy a kettes vonalon az egyik leselejtezett kocsit szedték szét és az alváza egy része már annyira elvolt rohadva hogy csoda hogy nem lett baj belőle.
Jók azok is csak már öregek, elavultak bár egy alapos felújítással marha jó lenne még most is, de ugyanakkor hangosak mint a barom, fékezésnél az az erős morgó hang nagyon nem tetszik plusz amikor beszállok töményen lehet érezni azt a gépzsír szagot.
Az új Alstomok jók meg minden, kényelmesek az üléseik oké hogy kemény de nekem bejön viszont a kapaszkodók kialakítása pocsék lett, nincsenek lógó kapaszkodók amik idegesítőek a rudak jó magasan vannak plusz a középső rúd ami a két ajtó közt van az is hasznos mert jó csak nem túl praktikus mert aki lendülettel száll fel simán lefejelheti vagy ha egy vakember száll fel oda és nem figyel oda annyira. Meg kanyarnál a nyikorgás is elég idegesítő amit a régieken nem tapasztaltam, de ugyanúgy van hangjuk de sokkal halkabb tisztább, igényes meg nem érezni rajta még bűzt, de minőségre kíváncsi vagyok meddig fogja bírni, mert a mai dolgok már nem bírják olyan tartósan mint a régiek, szerintem úgy 10-15 év múlva biztos széthullanak.
Kár, hogy van ez a keréklaposodás az Alstom-nál. Különben még Alstom-fan is lennék. Jó, hogy lehet rajta beszélgetni, zenét hallgatni. Ezen kívül kulturáltan néz ki.
De lehetne már mindegyiken lógó kapaszkodó!
Amikor már egymás intim szférájában állnánk az ajtónál, akkor bemegyek kettő közé és csak ívekben kapaszkodom, amúgy nem. 160 centisen baromi kényelmetlen és még annál is kényelmetlenebb; de 165 centisek is panaszkodnak!
Lógó kapaszkodókat kérünk, mint a 450, 495-ben!!
Alstom.
A régiek attól függetlenül, hogy jól bírták a strapát már múzeumba valók, büdösek, koszosak és már kb. darabokra esnek szét, egy hónap alatt kétszer is szétesett alattam az ülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!