Hogyan lehet/kell kényelmesen ülni az Alstom (új M2, M4) metrón?
Figyelt kérdés
Többen válaszoltátok metrós kérdésre, hogy az Alstomnak kényelmesek az ülései. Nekem nem megy. Ha szorosan ülök, és teljesen a háttámlának dőlök, kb. 1 megálló, ha görnyedek hozzá, hasonló. Ha lazán lejjebb csúszok nyomja a hátam a rövid támla, ha még lejjebb, ugyanúgy. Tudom, bennem van a hiba, de hátha valamit rosszul csinálok. Vagy nem csak nekem kényelmetlen? A régi orosszal nem volt semmi bajom.2014. máj. 26. 12:01
2/5 anonim válasza:
Ne dőlj hátra ha nyomja a hátad.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem is szoktam. Leülni se. Ezért kérdeztem.
2014. máj. 26. 12:10
4/5 anonim válasza:
Ha egyenes háttal ülsz, akkor deréktájban pont megtámaszt az ülés és nem csúszol le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!