Ha holnap kell mennem egy vizsgálatra, oda tudok bkv-zni 7-es busszal majd vagy várnom kell 3 hónapot az új idpőpontra, mert nem érek időre a sztrájk miatt?
Figyeld ezt a blogot is, hátha írnak valamit:
Nagyon kíváncsi vagyok, nekem nincs metró a közelemben, a busz mellett csak villamos jár, na azt nem tudom, hogy fog-e járni, ha igen, beérek, ha nem, gyalog kell mennem.
Kapja be a BKV.
elvileg a buszok és villamosok sem fognak járni,csak épp elégségesen.a trolik járnak úgy ahogy, a hév is csak elégségesen. ezt olvastam jó lenne tudni náluk mi az a az elégséges. óránként egy??
Nekem holnap vizsgám van 9kor..kb 1óra az út,buszt metrót trolit is érint az útvonal.H nem megyek felkell vennem ujra a tárgyat..ezek miatt...vagy ha kések nem tehetem le.
szerintem most foglalj taxit,és jóval előtte hogy legyen időd is a dugóban ücsörögni. ha van érvényes bérleted akkor megpróbálhatod behajtani rajtuk a taxi árát,bár nem hiszem h meghatja őket..velem itt szívóznak szaros 2000ft ot h fizessek be mert h lejárt a személyi kártyám az ideiglenes diákhoz. (a diákomat fél éve csesznek küldeni)
most megcsináltattam visszamenőlegarra a napra :D és kivizsgálás folyik meg kérelmet kellett írnom..
értitek?? sz*ros 2000ft ért....nem nevetséges??
1000bocs az offért de ezt tudnotok kell,mire számítsatok a bkvnál...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!