Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kell-e időszakos PÁV II...

Kell-e időszakos PÁV II vizsgálatra mennem?

Figyelt kérdés
1973-ban szereztem PÁV I-et, 77-ben D (busz) jogsit, mindkettővel korlátozás nélküli PÁV-ot kaptam. Azóta történt egy jogszabályi változás. 2007 februárjáig volt érvényes, három évre kaptam meg. Kell-e időszakos PÁV vizsgálatra mennem, ahhoz, hogy tudjak dolgozni?
2009. ápr. 2. 20:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Ajajaj ne viccelj, azóta ezt 10x átvariálták. Rossza hírem van, ugyanis kell menned igen. Én PÁV-1-et csinálom, nos az is és úg ytudom a PÁV-II is max 5 évre adható, de elsősorban ugye anyagi okok miatt nem igen szokták 5 évre megadni, valamilyen "korlátozó okot" találnak, és nagyrészt 2-3 évre adják meg, és lehet járkálni ismételgetni. Tiszta vicc, én már X éve rohammentőzöm balesetmentesen, de volt, hogy nekem is 2 évre adták meg, mert jaj de ilyen-olyan korlátozó okokat találtak állítólag. Szóval készülj erre fel. Még arra nem jöttem rá, hogy vajon ezek is a pénzt várják azsebükbe, vagy úgy alapból ennyire szemetek? ...

De szóval kell menned, igen !!!

2009. ápr. 5. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!