Mit tegyek ha megbüntetett a BKV?
Figyelt kérdés
Jogosan ugyan, mert nem lyukasztottam. Az az egy mentségem volt, iskolába busszal megyek, berletem van, es hozzá vagyok szokva hogy nem foglalkozom ilyenekkel hogy lyukasztás. 16 éves vagyok, es elkértek a diakom. Irt egy csekket, amit be kéne fizetnem. Mit tegyek? Mi van akkor ha nem fizetem be? 2 másik ember is bolt a környezetben akinek nem volt jegye (nekem volt csak elfelejtettem lyukasztani) az a 2 másik ember nem adott oda semmit, hanem a következő megállónál leszálltak. Nem foglalkoztak vele. Én hulye meg Ida adtam. Nem hiszem el:/2014. júl. 25. 16:01
1/26 anonim válasza:
ha van érvényes bérleted, akkor csak azt kell bemutatnod az Akácfa utcában, és egy kisebb büntit kifizetned. Ha nincs érvényes bérleted, akkor fizesd be a csekket, és tanulj belőle. :(
2/26 A kérdező kommentje:
És ha ma veszek bérletet es azt bemutatom?
2014. júl. 25. 16:16
3/26 anonim válasza:
az már nem jó...mert a kiállítás dátumát nézik...
ki kell fizetned...
4/26 A kérdező kommentje:
Hat f sza.. Ez is csak velem történhet mwg. Esküszöm legközelebb taxival megyek mindenhova. Tudom hogy en vagyok a felelőtlen . Az bosszant a legjobban hogy az a másik 2 ember meg csak simán leszállt. Istenem. Meg jo hogy dolgozok augusztusban. Mondjuk az kell ruhára a suliba. Nem tudtok valami 1hetes diák munkát ami legalabb 6ezer forintot keres ?
2014. júl. 25. 16:33
5/26 anonim válasza:
Igen ez elég elkeserítő, de (lehet, hogy okoskodóan hangzik) szokj hozzá, hogy az éelt igazságtalan. Legközelebb meg, lépj oda a lyukasztóhoz és mivel volt jegyed lyukaszd ki. Megmutatod neki és mész tovább, nem tartóztathat fel és nem érhet hozzád. Ezt ő is tudja egy kicsit erőszakosabbnak kellett volna lenned. -Minjárt jövök és kilyukasztod bemutatod. :D
6/26 A kérdező kommentje:
Hat igen:D de valami 1hetes munka kéne mert biztos hogy nem fizetem ki az augusztusi munkámbol. Ha meg keresnék 6-10 ezret mar azzal előrébb lennék.
2014. júl. 25. 16:47
7/26 anonim válasza:
Azt becsülöm benned, hogy saját lóvéból akarod kifizetni, és nem a szüleidtől kérni pénzt. Remélem, találsz valami melót!
8/26 A kérdező kommentje:
Igazából nem arról van szó hogy nem adnának, mert jo hogy segítenek ilyen helyzetben ( bár az ordibalast azert tőlük is megkapom:D) de mi el en voltam hulye tudom h nekem kene valahogy összehozni ezt az egészet. Ahh de ideges vagyok.
2014. júl. 25. 16:50
9/26 anonim válasza:
Ne legyél ideges, ilyen sajnos mindannyiunkkal előfordul néha. Diákszövetkezetek már adhatnak munkát legálisan neked? (nem tudom a korhatárt) Ha igen, akkor érdemes egy próbát tenni velük.
10/26 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Utana nézek. Bár nem tudom hogy mondjam el anyumnak:D :|
2014. júl. 25. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!