Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » BKV megbüntetett, mert "nem...

BKV megbüntetett, mert "nem volt érvényes diákom", pedig volt, csak még nem kaptam rá matricát, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
volt ISIC nemzetközi diákom (pedig úgy olvastam, elfogadják..), meg rendes felsőoktatási is (ezzel meg az volt a baj, hogy nem volt matrica rajta, mert 1. félévben passzív voltam, viszont a 2.félévi matricát még nem ragasztották rá..) 16 ezerre büntettek EZÉRT. mi tévő legyek? hasonló tapasztalatok esetleg?
2014. febr. 12. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj be az Akácfa utcába, próbáld meg lealkudni a büntetést. Az hogy nem volt diákod jogosan vonja maga után a büntetést. Ezt a nemzetközit nem ismerem, de próbáld meg személyesen elintézni.
2014. febr. 12. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha az első félévben passzív voltál, akkor nem tudom, mire vered a melled. Az első féléves matrica március 31-ig érvényes, addig nem is fogsz másikat kapni.
2014. febr. 12. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyszer már mi is jártunk pórul ilyennel. Ha magyar vagy, csak magyarországi diákkal veheted igénybe a diákkedvezményt, nemzetközivel nem. Hülyeség, de ez van sajnos. És mi is a honlap alapján gondoltuk, hogy jó lesz, teljesen rosszul van fogalmazva.
2014. febr. 12. 22:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Végül kértem ideiglenes diákot, s így csak 2000-t kellett fizetni.
2014. febr. 13. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!