Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ismertek olyat, akin a BKV...

Ismertek olyat, akin a BKV behajtotta a tartozást?

Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 11:02
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Nem olvastam el amit írsz, nem érdekel a degradáló stílusod, mostmár tényleg kopjál le légyszives. kösz
2014. jún. 29. 11:43
 32/39 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, mit nem lehet fölfogni. Jogosan kaptad a büntetéseket, amiket nem fizettél be még - majd egyszer, a többszörösét megtéríted valahogy. Mondjuk valóban dühítő, ha véletlen otthon hagyja az ember a bérletét és egyből elkapják, de attól még ugyanúgy nem volt ott az érvényes szelvény, ugyanúgy bliccelésnek számít. Ha tetszik, ha nem.

Amit én nem értek a sztoriban, az az, hogy hogy kaptál te diplomát ilyen gyerekes vergődés, tahóság és nem életképtelen gondolkodásmód mellé.

Ja, a kérdésedre válaszolva: személyesen nem ismerek, mert nem BKV-zok, de ezen az oldalon is jócskán találni sorstársakat.

2014. jún. 29. 13:24
 33/39 A kérdező kommentje:

Tudod a diplomámat nem ebből a témából kaptam -.- gyökér.

Igen, biztos gyerekes vergődés az, hogy nincsen erre pénzem, hogy most kifizessem, közben rakódik rá a sok kamat meg a mittudoménmi és ez fáj nekem. borzasztóan gyerekes . tényleg. na mostmár megteszitek, hogy békén hagytok?

2014. jún. 29. 13:31
 34/39 A kérdező kommentje:
Az meg aztán tényleg borzasztóan életképtelenség, hogy nem egyből fizetes, mint a hülye, hanem kiskapukat keresek. Pl 1 év múlva lejár az 5 év mikor utoljára levelet küldtek és akkor az előző 50.000 már elévült. Hú. tényleg életképtelen vagyok. Mekkora fa-sz vagy.
2014. jún. 29. 13:33
 35/39 anonim ***** válasza:

Furcsa, hogy itt minden válaszoló fa.sz csak te vagy ilyen kur.vaokos. Kérdés miért neked lóg a levegőben több tízezres tartozásod???

A nap kérdése.

Lehet mégsem a világ a hülye hanem te?

2014. jún. 29. 13:40
 36/39 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy az eszemre lehet következtetni arról, hogy otthon maradt a diák. Max a memóriámra. Szevasz.
2014. jún. 29. 13:51
 37/39 A kérdező kommentje:
Az meg, hogy régen blicceltem... Szerintem nem egyszer írtam le, hogy régen tényleg hülye voltam, hogy ezt csináltam. Még valami kérdés vagy mostmár foglalkoznátok a saját dolgotokkal, mert őszintén rohadt fárasztóak vagytok.
2014. jún. 29. 13:52
 38/39 anonim ***** válasza:

te jössz ide ezzel a kérdéssel, most meg elküldessz mindenkit, hogy foglalkozzon a saját dolgával? :D komoly vagy. én azt kívánom ezek után, legyen az a tartozás egy 5-600ezer, és hajtsák is be rajtad rendesen...én vidéken lakom, ritkán járok pesten, de amikor igen, én bliccelek...3x elkaptak, ki is fizettem a helyszínen, emelt fővel...neked is ezt kellett volna tenned, nem hamis adatokat megadni...gondolom volt annyi eszed, hogy mellé be is mutattál valami iratot, amiről azt hitted, hogy mivel nincs rajta a címed, nem fognak megtalálni...igen, biztos, hogy hülye voltál...akkor kellett volna kifizetned bemutatva, ideiglenes igazolványt vagy matricát 2 perc alatt adnak a suliba, ha utánnajártál volna, és akkor nem kellett volna sírnod, hogy jajj, dehát neked nincs érvényesítve a diákod, ezért kénytelen vagy bliccelni...vettél volna felnőtt bérletet, akkor jogosan utaztál volna.

más kérdés, hogy én még soha nem hagytam otthon a bérletemet, irataim között tartom, pedig csak 17 vagyok...én fel tudtam fogni, hogyha személyi nincs nálam, a rendőr is megbüntet...vagy az nálad mindig ott van?

2014. júl. 3. 10:20
 39/39 anonim válasza:
Azért furcsa az emberek hozzáállása. Én nem járok bkv-val, következésképp bliccelni sem szoktam, és nem tartom helyesnek, de ettől függetlenül sokkal nagyobb bűnnek tartom, amit a bkv művel, aki őket védi, az úgy látszik, nem lát a szemétől, hogy a bkv egy maffia banda, egy rabló bűnözők társasága, aki mindent megtehet, a s..rt is kipréselheti az emberekből, mert azok birka módjára hagyják. Oké, hogy nem szép dolog pl 300 forintot elbliccelni, na de könyörgöm, 10.000 forintot követelni havonta, az egy "kicsit" súlyosabb! De ez nem tűnik fel senkinek, mert ők olyan "becsületes, tisztes állampolgárok". Nem, nem azok, csak bugyuta birkák, akik inkább embertársaikat bírálják és fenyítik ahelyett, hogy rájönnének, az igazi ellenség nem a másik, hanem máshol kell keresni ("oszd meg, és uralkodj" - a mai napig sajnos kitűnően működik ez a módszer a tömegnél).
2014. aug. 5. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!