Ismertek olyat, akin a BKV behajtotta a tartozást?

Nem igazán értem, mit nem lehet fölfogni. Jogosan kaptad a büntetéseket, amiket nem fizettél be még - majd egyszer, a többszörösét megtéríted valahogy. Mondjuk valóban dühítő, ha véletlen otthon hagyja az ember a bérletét és egyből elkapják, de attól még ugyanúgy nem volt ott az érvényes szelvény, ugyanúgy bliccelésnek számít. Ha tetszik, ha nem.
Amit én nem értek a sztoriban, az az, hogy hogy kaptál te diplomát ilyen gyerekes vergődés, tahóság és nem életképtelen gondolkodásmód mellé.
Ja, a kérdésedre válaszolva: személyesen nem ismerek, mert nem BKV-zok, de ezen az oldalon is jócskán találni sorstársakat.
Tudod a diplomámat nem ebből a témából kaptam -.- gyökér.
Igen, biztos gyerekes vergődés az, hogy nincsen erre pénzem, hogy most kifizessem, közben rakódik rá a sok kamat meg a mittudoménmi és ez fáj nekem. borzasztóan gyerekes . tényleg. na mostmár megteszitek, hogy békén hagytok?

Furcsa, hogy itt minden válaszoló fa.sz csak te vagy ilyen kur.vaokos. Kérdés miért neked lóg a levegőben több tízezres tartozásod???
A nap kérdése.
Lehet mégsem a világ a hülye hanem te?

te jössz ide ezzel a kérdéssel, most meg elküldessz mindenkit, hogy foglalkozzon a saját dolgával? :D komoly vagy. én azt kívánom ezek után, legyen az a tartozás egy 5-600ezer, és hajtsák is be rajtad rendesen...én vidéken lakom, ritkán járok pesten, de amikor igen, én bliccelek...3x elkaptak, ki is fizettem a helyszínen, emelt fővel...neked is ezt kellett volna tenned, nem hamis adatokat megadni...gondolom volt annyi eszed, hogy mellé be is mutattál valami iratot, amiről azt hitted, hogy mivel nincs rajta a címed, nem fognak megtalálni...igen, biztos, hogy hülye voltál...akkor kellett volna kifizetned bemutatva, ideiglenes igazolványt vagy matricát 2 perc alatt adnak a suliba, ha utánnajártál volna, és akkor nem kellett volna sírnod, hogy jajj, dehát neked nincs érvényesítve a diákod, ezért kénytelen vagy bliccelni...vettél volna felnőtt bérletet, akkor jogosan utaztál volna.
más kérdés, hogy én még soha nem hagytam otthon a bérletemet, irataim között tartom, pedig csak 17 vagyok...én fel tudtam fogni, hogyha személyi nincs nálam, a rendőr is megbüntet...vagy az nálad mindig ott van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!