Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ismertek olyat, akin a BKV...

Ismertek olyat, akin a BKV behajtotta a tartozást?

Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 11:02
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Az hogy nem volt nalam diak vagy matrica nem volt a diakomon, kvara nem blicceles, mivel megvettem a szaros berletet !!! Bliccelest NEM tud az ember veletlenul elkovetni!
2014. jún. 28. 19:11
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Figyike, tisztázzunk valamit.

Akkor használod szabályosan a BKV-t (és úgy általában a közlekedési szolgáltatók járműveit) ha érvényes menetjegyed vagy bérleted van.

A bérlet CSAK a hozzá tartozó igazolvány felmutatásával érvényes.

Akkor bliccel az ember, ha nincs érvényes menetjegye.

Ha neked nem volt ott az igazolványod, akkor ugyanúgy blicceltél, mintha nem lett volna bérleted vagy jegyed.

Ha tetszik ha nem jogilag ez ugyanaz a kategória. Szaros bérlet ide vagy oda.

2014. jún. 28. 19:25
 13/39 A kérdező kommentje:

szerintem teljesen mindegy a kérdés szempontjából. de tessék

bliccelés: kötelezettséget elmulasztja, kivonja magát a fizetés alól; lóg, kibújik, lazsál.

Magyarul: DIREKT

2014. jún. 28. 21:00
 14/39 A kérdező kommentje:
De mint mondtam, természetesen MINDEGY a kérdés szempontjából! Tudom, hogy ha véletlenül nincs nálam valami, az is bliccelésnek számit... De attól még az a véleményem (és a jelentése is), hogy direkt.
2014. jún. 28. 21:06
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

"bliccelés: kötelezettséget elmulasztja, kivonja magát a fizetés alól; lóg, kibújik, lazsál.

Magyarul: DIREKT"

Tulajdonképpen kellő ideológiával a NEM szót is lehet IGEN-nek érteni, csak tényleg kellő magyarázat kell hozzá.

"Kötelezettségét elmulasztja": A kötelezettséges ellenére NEM volt érvényes bérleted. Ki nem sz.rja le, hogy DIREKT vagy VÉLETLENÜL?

"Bírónő kérem, én véletlenül öltem meg azt a férfit. VÉLETLENÜL szúrtam belé a kést. VÉLETLEN volt nem vagyok gyilkos mert az DIREKT öl.

Ne viccelj már.

Persze a kérdésed szempontjából mindegy is, de azt már úgyis megválaszoltuk. Előbb-utóbb fizetni fogsz ahogy az összes többi is.

2014. jún. 28. 21:37
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Ember, hiába vered a nyáladat:D Beszedik majd, vagy így, vagy úgy...:)
2014. jún. 28. 22:01
 17/39 A kérdező kommentje:
azt majd meglátjuk. Kösz a semmirekellő válaszokat.
2014. jún. 28. 22:06
 18/39 A kérdező kommentje:
Egyébként fogalmam sincs miért a kiba-szott Bkk oldalán álltok, de hajrá. Csak egyszer felejtitek otthon a bérletet amit drága pénzért vettetek (vagy bármi mást) és ennek ellenére meghúznak..Na majd akkor nem hiszem, hogy ennyire igazad adtok nekik.
2014. jún. 28. 22:08
 19/39 anonim ***** válasza:
91%
Itt nem az a lényeg, hogy ki kinek az oldalán áll. Hibáztál, ezért jogosan megbüntettek. Azt a büntetést pedig kamatostul behajtják rajtad, előbb-utóbb. Ennyi. Kár ragozni a dolgot.
2014. jún. 28. 22:12
 20/39 anonim ***** válasza:
94%

" Csak egyszer felejtitek otthon a bérletet amit drága pénzért vettetek (vagy bármi mást) és ennek ellenére meghúznak."

Miért mit kellene tenniük? Megsimogatni a buksidat, hogy jólvan Pistike biztos igazat mondasz? Onnantól mindenki azzal a szöveggel utazna, hogy otthon hagyta...

Ha otthon hagyod, elmész másnap és bemutatod kb 1-2000 forintért. Tanulópénz címén.

Miért nem tetted? mert akkor is akkora pofád volt mint amit itt előadsz szaros tizenéves létedre és azt hitted, hogy "F.uck the system" majd a rendszer alkalmazkodik hozzád. Most meg már százezres a tartozás és nem mered anyádéknak elmondani mert kitérnek a hitükből...

2014. jún. 28. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!