Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ismertek olyat, akin a BKV...

Ismertek olyat, akin a BKV behajtotta a tartozást?

Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 11:02
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
96%

Ezen az oldalon is rengetegen vannak akik kérdezik hogy mit tehetnének mivel jött a végrehajtó BKV pótdíj fizetésének elmaradása miatt.

Igyekeznek mindenkin behajtani, csak várnak vele egy kicsit hogy több legyen a késedelmi kamatok miatt. Lehet mondani hogy trógerség, de aki bliccel annak egy szava sem lehet.

2014. jún. 28. 12:34
 2/39 anonim ***** válasza:
79%
A BKV màr rég nem hajt be semmit. A menetdíjbevételeket a BKK kezeli, de a régi kintlevőségeket faktoringcégeknek adjàk el. Tehàt jó eséllyel egy követeléskezelő cég fog megkeresni. Màrpedig ők profitorientàltak, nem fogjàk veszni hagyni a pénzüket.
2014. jún. 28. 12:48
 3/39 A kérdező kommentje:
Nem blicceltem... Régen mikor kis hülye alsós voltam akkor blicceltem jópárszor, lett egy 50.000-es tartozás. Mióta egyetemre járok MINDIG megveszem a mocskos bérletet, csak volt, hogy elfelejtettem matricát rakni a diákra vagy otthon hagytam a diákot és természetesen mivel nem fizettem kia korábbi tartozást ezért nem engedik a 2000 Ft ot befizetni, ha bemutatom a diákot akkor se...Őgyhogy azóta felment vagy 100.000-re. De lehet, hoyg több. Nincs pénzem, hogy kifizessem.
2014. jún. 28. 12:55
 4/39 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a BKV...tudom én jól, de sztem elég érthető volt a kérdés enélkül is. És én konkrét példákra voltam kiváncsi, elsőkézből vagy másodkézből...nem erre az okoskodásra, hogy szerintetek mi fog történni.
2014. jún. 28. 12:56
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor majd amint lesz fizetésed, abból fogják bírósági úton letiltani, ha egyszerre nem megy, akkor részletekben :(
2014. jún. 28. 12:58
 6/39 A kérdező kommentje:
Igen, én is hallottam ilyen mendemondákat.... De ezt te mégis honnan veszed? Én ismerek olyan akinek milliós tartozása van, már dolgozik jó pár éve és még nem hajtották be rajta.
2014. jún. 28. 13:02
 7/39 anonim ***** válasza:
91%

"Régen mikor kis hülye alsós voltam akkor blicceltem jópárszor, lett egy 50.000-es tartozás."

Ezúton gratulálok a szüleidnek :D

"Én ismerek olyan akinek milliós tartozása van, már dolgozik jó pár éve és még nem hajtották be rajta."

Jól írtad, MÉG nem hajtották be rajta.

2014. jún. 28. 16:11
 8/39 A kérdező kommentje:
Rohadtul ne vedd a szádra a szüleimet, mivel ők semmit nem tudtak az egészről, midnig mondták, hogy vegyek jegyet, adnak pénzt, de egyszerűbb volt bliccelni!!
2014. jún. 28. 16:55
 9/39 A kérdező kommentje:
Mellesleg gondolom neked is csak a szád jár, nem a tapasztalat beszél belőled -.- Nehéz megérteni, hogy csak az érdekel??
2014. jún. 28. 17:33
 10/39 anonim ***** válasza:
100%

Itt az oldalon volt aki azért kért segítséget, mert a behajtócég a diákhitelét nyúlta le BKV tartozás miatt.

És ahogy már írták előttem is ilyen ügyben elég sűrűn fordulnak ide az oldalra emberek.

Gondolod, hogy mindegyik csak "mendemonda" és mindegyik "kamuzik"? Kötve hiszem.

Amúgy ez a mondatod nagyon tetszik:

"Nem blicceltem... Régen mikor kis hülye alsós voltam akkor blicceltem jópárszor,"

Nem blicceltél, de blicceltél jópárszor. Meg utána matrica meg diák nélkül is. De nem blicceltél...

2014. jún. 28. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!