Ismertek olyat, akin a BKV behajtotta a tartozást?

Istenem, jobb lett volna ha csöndbe maradsz. A diplomásokat járatod csak le ezzel a vergődéssel amit itt előadsz.
Nagyon is ismerem a systemet, de állításod szerint soha nem blicceltél, csak mindig otthon maradt a bérleted. Azaz mindig bemutathattad volna valami csekély összegért, de nem tetted... Mert szartál az egészre.
Szomorú, hogy huszonévesen annyi eszed van mint két döglött csirkének, és látszatra egy tizenéves pubi szintjét adod itt elő...
És igen, nem mutattam be a bérletet, mivel nem volt, mert akkoriban szétblicceltem az agyam, hamis adatokkal , esélyt sem láttam rá, hogy megtalálnak, ezért nem mutattam be a bérletet. 12.-ben kaptam meg az 50ezres számlát, anyámék nyilván nem fizették ki nekem, nekem meg nem volt annyi pénzem. Erre jöttek rá az egyetemi évek alatt VÉLETLEN bliccelések, próbáltam kifizetni , de nem engedték.
Remélem, most már érthető...szerintem egy lepke is elboldogulna vele.

Mondtam már hogy akkora a pofád mint egy álláskapu...
Minek kérdezgetsz minket amikor úgyis ellent mondasz mint egy nyeretlen 5 éves óvodás?
Ha ekkora az egod, és ilyen okos vagy tudhatnád, hogy polgárjogi követeléssel nem fognak börtönbe ültetni mert leülni csak köztartozást lehet. Ez nem az.
Úgyhogy jobb, ha elkezded gyűjtögetni a zsebpénzedet, és számolj a további "VÉLETLEN" blicceléseiddel is...

Ja bocs. Ide az emberek tényszerű válaszért járnak általában, nem lelki gondozásért.
De ha erre van szükséged:
Ügyes vagy Pistike, hidd el át fogod b.aszni a mocskos BKK-t nem fogják rajtad behajtani a büntetést. Nekik is előadod a kis arcos dumádat és máris meghajolnak előtted, kétszer elnézést kérnek, és megajándékoznak egy életed végéig tartó szabadjeggyel amit a bőröd alá ültetnek be, hogy soha ne felejtsd otthon.
Nem fognak téged soha soha többet csesztetni.
Vegyél be két nyugtatót és szar le az egészet. Te a rendszerben mindeni felett állsz :)
Nyugodjon meg a kis lelked.
Akkor kellett volna lelkizni amikor nem fizetted be a büntetést. Mostmár szard le. Majd minden megy a maga útján...
(Aki pedig nem bírja a válaszokat/kritikát ne írjon ki kérdést mert sérül a kis lelki világa.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!