Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Holnap megyünk le Siófokra...

Holnap megyünk le Siófokra Pestről vonattal. Mire kell figyelni indulásnál, hogy megy ez?

Figyelt kérdés
Nagyon rég ültem vonaton, körülbelül 10 évesen, nyilván akkor csak ráültettek és mentünk XY helyre, most magunknak kell intézni. Nem tudjuk pontosan mikor érkezünk délihez, nagyjából fél 10 és 11 között, így nem vettem meg neten a jegyeket. Megveszem a helyszínen, mondom, hogy két diákot kérünk Siófokra. Utána mire kell figyelni, honnan tudom melyik vonat a miénk és át kell-e szállni valahol majd? Miután este fele visszaszeretnénk jönni, akkor az ottani állomáson lehet venni jegyeket vagy kallertől kell? Illetve, hogy miből derül ki előre, hogy milyen vonat jön( értve itt az új és a régi kabinos vonatokat)

2014. jún. 14. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb ha már a délinél megveszitek a visszajegyet is.

A vonatokról meg a máv-start honlapján vannak fent infók hogy melyik mikor indul és át kell-e szállni.

2014. jún. 14. 15:25
 2/4 A kérdező kommentje:
De ha déliben megvesszük a vissazjegyet X járatra és azt lekéssük akkor mi történik?
2014. jún. 14. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Kinézitek a vonatot és eléritek. Vagy ha nem pót-vagy helyjegyes akkor tök mindegy melyik vonat mert nem adott járatra szól a jegy hanem 2 állomás közé.
2014. jún. 14. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
A Déli Pályaudvar nem Budán van? Mert szerintem tévedésből, azt írtad hogy Pestről indultok.
2014. jún. 14. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!