Villamoson leszállíthatnak ezért?
Figyelt kérdés
62-es villamoson szeretnénk kerékpárt szállítani az Örsig, ha felszállunk 2 db kerékpárral, akkor lehet belőle valami baj a leszállításon kívül? Bérlet van, ráadásul zöld, (munkavállaló hozzátartózójának) szóval csak nem szólnak érte a leszállításon kívül :D2014. ápr. 14. 22:03
1/7 anonim válasza:
Hát van valami utazási szabályzat a BKK-nak.
Abban benne kell lenni. Az sem mindegy, hogy hogyan van "csomagolva" a bicikli.
2/7 anonim válasza:
Leszállít és kész. De miért próbálkozol, ha szabálytalan?
3/7 anonim válasza:
Szerintem inkább menj vonattal, nem tudom, pontosan honnan hová mennél a 62-essel, de elég jól lefedik Rákosrendező, Zugló, Kőbánya alsó, Kőbánya felső és Budapest-Keleti állomások az útvonalat.
4/7 anonim válasza:
Ha a sofőr látja hogy biciklivel szállsz fel (márpedig látni fogja) akkor egyszerűen bemondja hogy szálljatok le mert addig nem indul.
5/7 A kérdező kommentje:
Rákospalota, MÁV-teleptől mennénk az Örsig, onnan pedig hévvel Gödöllőre.
2014. ápr. 15. 15:44
6/7 anonim válasza:
Nem fognak felengedni. Többször láttam, hogy a sofőr szólt hangoson keresztül, hogy biciklivel le kell szállni!
7/7 10 deka farhát válasza:
MÁV-telep Örs vezér tere körülbelül 25 perc biciklivel, és nem is kifejezetten fárasztó. Kolozsvár utca - Erzsébet királyné útja - Rákospatak utca - patakpart - Gvadányi utca - Csertő utca - Szentmihályi út útvonalon még tán nem is annyira forgalmas, igaz, nem az Örs vezér teréhez visz, hanem Rákosfalva megállóhelyhez, de az úticél (Gödöllő) szempontjából ez nem is érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!