Interceptor29 kérdése:
A 4-es és 6-os villamoson milyen gyakran van jegyellenőrzés, és hogy tudnak mindenit ellenőrizni két megálló között abban a nagy tömegben?
Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 10:39
1/7 anonim válasza:
4-es 6-oson gyakrabban latsz dzsipszit mint kallert. De vigyazz mert ok is latnak am teged.. nekem mar volt esetem ott veluk. Amugy ha ellenor jon is, nem fogja tudni mindenkinek csekkolni a jegyet, ez tuti.
2/7 anonim válasza:
A 4-es 6-oson minden nap vannak ellenőrök folyamatosan. Nyilván nem egy megálló alatt fognak végezni, hanem kettő, három....
3/7 anonim válasza:
Kifogtam már olyant, hogy hiába ellenőriztek körülöttem, én nem vettem elő a bérletemet (úgysem láttam a karszalagját és a kitűzőjét). Nekem nem szólt, pedig közteresekkel együtt volt.
Ez csak egy eset, mert lehet, hogy ez is becsúszik. Hozzáteszem, hogy erre viszont, építeni nem lehet, mert máskor kèrték tőlem (hasonló helyzetben).
4/7 anonim válasza:
Egyszerű: nem szoktak mindenkit ellenőrizni, inkább csak egy részét a villamosnak. De így is sok majmot fognak, szerencsére.
5/7 anonim válasza:
A reggel 7-9 órási tömegnyomorban esélyük sincs, csak úgy, mint a du. 4-6 órásiban.
Késő délelőtt, kora délután, késő este találkozhatsz ellenőrrel arrafelé. Akkor már simán végig mennek 2-3 megálló alatt a Combinon.
6/7 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy nem egyedül dolgoznak, hanem 3-an, 4-en.
Beosztva, hogy ki melyik részét ellenőrzi a villamosnak... Ennyire egyszerű.
7/7 anonim válasza:
Folyamatosan reggeltől estig folyamatosan vannak ellenőrök. 1-2 megállót mennek, és nem szokták az egész villamost ellenőrizni. Habár van amikor egy egész csoport kaller jön (volt már hogy 9en voltak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!