Van olyan autobuszállomás ahol 60 állomás van? Mármint ahonan kiindulnak a buszok.
Szerintem logikusan csak a fővárosban lehet ilyen, mert onnan tudnának elvileg 60 felé menni buszok, kisvárosokból nem. Budán ismerem a kelenföldi állomást, oszt slussz, Pesten van az Árpád-híd, a Népliget és a Népstadion, vagy Stadionok. Az első 2 hely az nem olyan nagy, szóval marad a Népliget vagy a Stadionok. Én a Népligetre tippelnék, hogy az a nagyobb.
Már csak egy dolgod van: Menj ki és számold meg, hogy tényleg van -e 60 állomása. (Én csak olyan 40-re tippelnék.) Vagy kérj meg valakit innen, hogy csekkolja le neked.
Magyarisztánban tuti nincs ilyen, nem is indokolná semmi. A legnagyobb, Örs vezér terei csomópontban sincs 30-nál több kocsiállás (BKK+Volán+Weekendbus), vidéken sem hiszem, hogy ennél lényegesen több kocsiállás lenne bárhol is.
Azonban ha megnézzük mondjuk a New York-i Port Authority Bus Terminalt, ott bizony 223 kocsiállás van.
Azokon a buszpályaudvarokon, amelyeken jártam, 80 a legtöbb kocsiállás. Ez Angliában, Preston-ban van.
A Népligetben 30 kocsiállás van, Nyíregyházán 24, Kecskeméten (Noszlopy Gáspár park) 21 + 7 helyi járati, Szegeden 16, Zalaegerszegen 24, Miskolcon 20, Ózdon 32, Esztergomban 17.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!