Jogosan büntettek meg?
1.) Volt 4 perced ráírni az adatokat a bérletedre, ez több mint elég!
2.) Legközelebb (ha nem tanultál a mostaniból) majd azt mondod, hogy otthon hagytad, és megúszod 1500-al.
Csak kérdezem! BKV ellenőrtől hallottam egy feltehető vitában: Azzal tudunk emberségesek lenni, aki velünk is az.
Nem volt konfliktusod esetleg korábban vagy most velük?
Az a leghülyébb helyezett, amikor az ember igyekszik becsületes lenni, de ilyen apróságok miatt mégsem teljes az eredmény. Aki tudatosan csal, az bevállalja a bukta lehetőségét. Ha fizet, hosszú távon akkor is jobban jön ki. Ezt szoktam hallani tőlük.
Az szívás, hogy vettél bérletet, meg meg is büntettek. Nem tudom, mi lehetett, mert ahogy előttem írta egy volt ellenőr, szokatlanul kemény volt. Ez a fajta duma Pesten elszaporodott, itt nem is csoda, ha nem fogadják el. Talán felétek is.
utanna meg abba kot bele h nem olvashato, pl nalam, hatarozottan kell allni, ez 1 rohadt szemetseg, mivan ha tomegnyomor van allva, kozbe fogockodva ?
velem jo emberre talalt volna :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!