Lehet-e Budapesten mezítláb (tömeg) közlekedni?
Figyelt kérdés
Felszállhatok-e vonatra, villamosra mezítláb (cipő nélkül)? Tudom, hogy Budapest koszos-poros-egyebek, de néha egy hosszabb nap után könnyebbség lenne így közlekedni...
(Lényegében a kérdésem az hogy szólhat-e érte kalauz/ellenőr, ütközik-e ez bárhol bármilyen részébe az utazási szabályzatnak stb.)
2014. ápr. 3. 15:55
11/22 anonim válasza:
Mondjuk azért a mozgólépcsőkkel lehet óvatos lennék :)
12/22 A kérdező kommentje:
Köszi!! :) Eddig a sok körülvevő ember miatt sosem mertem, de most már jobban érdekel hogy én hogy érzem jól magam minthogy idegenek mit gondolnak körülöttem :)
2014. ápr. 3. 21:52
13/22 A kérdező kommentje:
11-es, a metróba azért nem megyek le :D:D
2014. ápr. 3. 21:54
14/22 anonim válasza:
De ha még sose csináltad hogy jött az ötlet?
15/22 A kérdező kommentje:
Utcán már csináltam. Kevésbé forgalmasabb helyeken. Meg peronon vonatra várva. És eddig mindig csak jobban éreztem magam tőle :)
2014. ápr. 3. 22:34
16/22 anonim válasza:
Amúgy ha húzol egy hosszú szoknyát senkinek nem tűnik fel, hogy úgy vagy :)
17/22 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok :D és bár szerintem kicsit fura összeállítás a hosszú szárú nadrág + mezítláb, magam is többször voltam már úgy :D Egyébként vannak akik olyan papucsban járnak hogy távolról nézve olyan mintha teljesen mezítláb lenne, szóval :)
2014. ápr. 3. 23:53
18/22 anonim válasza:
Reflektálva a falusi zállampolgár kommentjére: oké, hogy faluhelyen lehet rohangászni kedvedre mezítláb. De a Nagy Faluban bizony kutyaszar és emberhugy van a járdán, meg friss csikkek, olykor üvegszilánkok. Elég egy szilànkba belelépni, majd alig látható kutyaszarra taposni, olyan jó kis fertőzést kapsz, hogy onnantól kezdve már zuhanyozni is munkavédelmi bakancsban mész.
19/22 anonim válasza:
Mi az hogy "Nagy Falu"? nehogy azt mond mar hogy minden negyzetmeter tele van kutyaszarral meg uvegszilankokkal,emberhuggyal...
20/22 anonim válasza:
Amugy varos a kutyaszar is atlatszo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!