Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Lehet-e Budapesten mezítláb...

Lehet-e Budapesten mezítláb (tömeg) közlekedni?

Figyelt kérdés

Felszállhatok-e vonatra, villamosra mezítláb (cipő nélkül)? Tudom, hogy Budapest koszos-poros-egyebek, de néha egy hosszabb nap után könnyebbség lenne így közlekedni...

(Lényegében a kérdésem az hogy szólhat-e érte kalauz/ellenőr, ütközik-e ez bárhol bármilyen részébe az utazási szabályzatnak stb.)

2014. ápr. 3. 15:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért a mozgólépcsőkkel lehet óvatos lennék :)
2014. ápr. 3. 21:49
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszi!! :) Eddig a sok körülvevő ember miatt sosem mertem, de most már jobban érdekel hogy én hogy érzem jól magam minthogy idegenek mit gondolnak körülöttem :)
2014. ápr. 3. 21:52
 13/22 A kérdező kommentje:
11-es, a metróba azért nem megyek le :D:D
2014. ápr. 3. 21:54
 14/22 anonim ***** válasza:
De ha még sose csináltad hogy jött az ötlet?
2014. ápr. 3. 22:04
 15/22 A kérdező kommentje:
Utcán már csináltam. Kevésbé forgalmasabb helyeken. Meg peronon vonatra várva. És eddig mindig csak jobban éreztem magam tőle :)
2014. ápr. 3. 22:34
 16/22 anonim ***** válasza:
Amúgy ha húzol egy hosszú szoknyát senkinek nem tűnik fel, hogy úgy vagy :)
2014. ápr. 3. 23:36
 17/22 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok :D és bár szerintem kicsit fura összeállítás a hosszú szárú nadrág + mezítláb, magam is többször voltam már úgy :D Egyébként vannak akik olyan papucsban járnak hogy távolról nézve olyan mintha teljesen mezítláb lenne, szóval :)
2014. ápr. 3. 23:53
 18/22 anonim ***** válasza:
66%
Reflektálva a falusi zállampolgár kommentjére: oké, hogy faluhelyen lehet rohangászni kedvedre mezítláb. De a Nagy Faluban bizony kutyaszar és emberhugy van a járdán, meg friss csikkek, olykor üvegszilánkok. Elég egy szilànkba belelépni, majd alig látható kutyaszarra taposni, olyan jó kis fertőzést kapsz, hogy onnantól kezdve már zuhanyozni is munkavédelmi bakancsban mész.
2014. ápr. 3. 23:58
 19/22 anonim válasza:
79%
Mi az hogy "Nagy Falu"? nehogy azt mond mar hogy minden negyzetmeter tele van kutyaszarral meg uvegszilankokkal,emberhuggyal...
2014. ápr. 5. 18:52
 20/22 anonim válasza:
Amugy varos a kutyaszar is atlatszo?
2014. ápr. 5. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!