Mik a jogaim a BKV ellenőrökkel szemben? És mihez van joga egy ellenőrnek velem szemben? (BŐVEBBEN LENT)
Értelmes válaszokat várok! Az lenne lényegében a kérdésem, hogy köteles vagyok-e odaadni az irataimat az ellenőröknek? És nekik jogukban áll-e azt elkérni? Mert egyik ismerösömtől azt hallottam, hogy ha rendőrt is hív az ellenőr, a rendőr nem adhatja ki 3. fél számára a személyes adataimat, tehát az ellenőr nem tudhatja meg. Ez igaz? Vagy ennek hol lehet esetleg utána nézni, hogy milyen törvény van ezekre és az ilyen típusú helyzetekre?!
Köszönöm a válaszokat!
ma 19:12
Ezt már próbáltam én is,de Ők se hülyék...,elég dörzsöltek,hogy ennek már ne döljenek be!Én egyszerűen otthagyom őket a francb@,minthogy leálljak magyarázkodni...
Engem pont ma kaptak el. Fél éve lejárt a bérletem:p
Igazából nem az zavart hogy elkapott az ork hanem hogy emiatt majdnem elkéstem az apeh-ból:D
Mondjuk nem tom mi lesz belőle mert az aláírás helyére nem a nevemet irtam hanem hogy "kabbe" :) nem tom ezután mennyire érvényes az a cetli:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!