Mai napon a buszon maradt a táskám benne 80. 000ft érték
mi a teendő?
Figyelt kérdés
Vásárolt tőlem egy személy Régiséget(pénz) és mikor vittem be postara a taskam a buszon feledtem egy pillanat volt az egesz!Utána már leszált az illető.Mi a teendő?Tudom feljelentest megteszem de Pénz nem chippelt semmi.Vissza nem tudom utalni az összeget mert szegény vagyok nincs.A pénz örökségből volt nálam.Az illető feljelentéssel fenyegetőzik.Nem tudok mit tenni válalom feljelenthet!
Mit kaphatok zert?Nem tagadom le Válalom a vissza fizetést csak nem tudom mikor mert kisgyeerekt nevelünk párommal
2013. nov. 23. 16:49
1/8 anonim válasza:
Nem teljesen értem a történetet. Régi pénzt vett tőled, átutalta az árát és te nem tudod feladni neki, mert elvesztetted. De akkor miért nem tudod visszautalni neki a pénzt, amit átutalt?
2013. nov. 23. 17:02
2/8 anonim válasza:
A közlekedési vállalatnál érdeklődtél? Nem mondom, hogy nagy az esélye, de előfordul, hogy senki nem nyúlja le a táskát, hanem a sofőr leadja a végállomáson, és a talált tárgyaik közé kerül. Egyébként meg annyit remélem, tanultál belőle, hogy a neked előre elutalt pénzt máskor csak akkor kezd el költeni, ha már az áru is a vevő kezében van.
2013. nov. 23. 17:06
3/8 anonim válasza:
Én se nagyon értem a mesét, rohadtul zűrzavaros.. ki vett kitől, kinek (nem) fizettek... ki szállt le... nem chippelt a pénz...De rossz hírem van, ha elhagytad a táskát pl. iratokkal-pénzzel, legfeljebb az iratokban reménykedj, a pénzt elfelejtheted.
2013. nov. 23. 17:26
4/8 anonim válasza:
Micsoda? Na akkor ezt még egyszer...
2013. nov. 23. 17:33
5/8 A kérdező kommentje:
A pénz nem chippelt ezt erre irtam,hogy nem fogjak megtalalni ugysem.sajnos :S
Aztán igyvan elküldték a pénzt én költöttem és a csomag nincs meg.A buszpályaudvaron erdeklödtem ott sajnos nincs.
Iratok nem érdekelnek csinaltatok ujat pár ezer ft de az érték a fontos.Mire szamithatok azon kivül,hogy feljelntenek??
2013. nov. 23. 17:36
6/8 anonim válasza:
Állapodj meg egy részlet visszafizetésben. Nem érdekelnek az iratok? Ez érdekes, mert ha nincs pénzed az összes irat beszerzése is legalább 10e ft..
2013. nov. 23. 17:46
7/8 anonim válasza:
Mivel egyértelmű az eset, ezért ha nem téríted meg a kárt, akkor az illető be fog perelni. Akkor pedig a perköltséget is fizetheted pluszban. Akkor jársz a legjobban, ha megállapodsz az illetővel és visszafizeted neki a pénzt, ahogy tudod.
Büntetőügy valószínűleg nem lesz belőle, főleg, ha te is bejelented a rendőrségen a lopást.
2013. nov. 23. 19:18
8/8 anonim válasza:
Hátha megtalálod a pénzt, figyelgesd az adok-veszek oldalakat. A megtaláló se fenéktörlésre fogja használni, hanem megpróbálja pénzzé tenni. Nekem legalábbis biztos nem kellenének ilyenek. Megtalálnám, azzal a lendülettel adnám is el.. Menj el érmeboltokba, meg akár rendőrségre, hátha esetleg leadta valaki.... Tudod valahogy bizonyítani, hogy a tied? Meg a busztársaságnál is leadhatták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!