Nem értek hozzá, ilyenkor mi a teendő?
Túlsúlyos vagyok, az edzőteremben azt ajánlották hogy taposógépen kezdjem, napi félórát. Vettem is egyet otthonra mert olcsóbb mint lejárni a terembe. Az első héten majd meghaltam ez alatt a rövidke edzés alatt, alig kaptam levegőt a végére de nem fájt semmim és a nyújtás után elképesztően jól éreztem magam.
Most már úgy érzem, hogy ez a napi félóra nem fáraszt ki, sőt! Lazán beszélgetek mellette, nem kapkodom a levegőt és ki sem fáraszt. Persze az izomláz most is a régi de ettől eltekintve úgy érzem többet is megtudnék csinálni egy nap mint 30 percet. Nem értem, hogy 103 kg mellett egy hét alatt, hogy lehet ez. Talán valamit rosszul csinálok.
A lépésszámláló szerint ugyanannyit megyek, vagyis 1900-at nyomok le lábanként, tehát ebben sincs eltérés, de azt akkor sem hiszem, hogy jobb lett a nem létező kondim mindössze 7 nap után. Ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!