Hogyan vélekednek a MÁV-Start jegyvizsgálói a BKK hév-jegyellenőreiről?
Na hát ez érdekes... (A 7-es és a 9-es hozzászóló vagyok).
Tegnap direkt megnéztem a HÉV ellenőr kallertáskáján azt a kis "kitűzőt" vagy "bilétát" (nem tudom hogyan nevezzem, a lényeg az hogy azt, amin rajta van a fényképe, száma (gyengébbek kedvéért nem a telefonszáma) és a munkaköri beosztása); oda marhára nem az volt írva, hogy "jegyvizsgáló" vagy "vezető jegyvizsgáló", hanem az, hogy idézem: "BKK jegyellenőr, revenue inspection". Nem voltunk Budapest határán belül, ugyanis épp Kistarcsa-Kórház és Kistarcsa között jártunk félúton(H8). Úgyhogy nem lehet azt mondani, hogy azért mert Bp. határán belül voltunk..
"De persze meg kell különböztetni a BKK ellenőrt, aki a Budapesten belüli szakaszon néha felszáll, és a jegyvizsgálót, aki a vidéki vonalrészeken minden vonaton rajta van. " Na akkor most ezt cáfolnám ugyanis elég sokszor volt már olyan szintén a H8-as vonalon (mindennap ezen a vonalon ingázok), hogy a Bp-n kívüli szakaszon sem jött kaller, avagy ellenőr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!