Mindig pont ugyanannyit késnek a vonatok, miért?
Lehet csak én nem értek hozzá, de azon a vonalon ahol én járok 2 éve minden nap majdnem percre pontosan ugyanannyit késik az adott vonat.
Én már ezt figyelembe véve járok ki a vonathoz és még egyszer sem késtem le.
Kérdés: Miért nem lehet átírni a menetrendet 14 perccel későbbre és akkor minden rendben lenne, a MÁV-nak sem kellene folyamatosan magyarázkodnia?
Tokió.... XD
Japánban ha késik 5 percet a vonat a felelős beosztásban lévők közül valaki harakirit követ el a szégyetől.
Ha ez nálunk is így menne már térdig állnánk a vérben és olyan lenne minden reggel a pályaudvar mint a pokol tornáca.. :P XD
Hallottam már én is ezt a japán példát elég sokszor, de én úgy hallottam, hogy ez a 80-as (!) években történt. :)
Bár igazából tök mindegy mikor volt, európai ésszel ez felfoghatatlan. :)
Az első kedves hozzászólónak: Biztosan igazad van abban, hogy ez a 14 perces átírás milliókba kerülne, de ez alatt a két év alatt már 4-5-ször módosították a menetrendet és mondom, csak annyit kellett volna tenni, hogy 14 perccel későbbre írják ezt a vonatot. De nem. :D
De ez önmagában ellentmondás,, Menetrend szerint késnek a vonatok. :D Érted!
Az az igazi mikor ilyen 260percet késik. És nem cicóznak ki is írják a táblára. :D Nem értem olyankor miért nem küldenek valami pótló járművet vagy valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!