Szerintetek nekem megéri MÁV Start Klub kártyát vennem?
Figyelt kérdés
Érdtől Kelenföldig utazom. Ebben a hónapban, még érvényes a diákigazolványom, szóval tanulóbérlettel utazom, de novembertől dolgozni megyek. Elkezdtem nézegetni, hogy hogyan jönnék ki legolcsóbban a közlekedéssel és ezt a Start kártyát találtam a legjobbnak. Viszont ezzel csak jegyet tudok 50%-osan venni, tehát minden reggel kéne jegyet vennem a pénztárba?
Esetleg tudtok valami mást, hogy minél olcsóbban jöjjek ki?
2013. okt. 20. 18:02
1/4 anonim válasza:
Ez állandó munkahely lesz? Mert abban az esetben kötelessége a teljes árú bérlet 86%-át megtéríteni a munkáltató. (Előre tudom, hogy mindjárt megjelenik 5 válaszadó azzal, hogy nem hajlandók kifizetni - ebben az esetben be kell őket jelenteni a megfelelő hatósági szervnél és ott kell őket hagyni.)
2/4 anonim válasza:
én nem így közelíteném meg, de szerintem esélyesebb, hogy ha még nem fix ez a munka, akkor fel sem veszik a kérdezőt, de amúgy igen, kötelesek lennének.
3/4 A kérdező kommentje:
Fix munka igen, de erről a 86%ról még nem hallottam.
Most a novemberi hónapra még teljesárú bérletet veszek,csak decemberre vennék Start klubkártyát.
Annyit tudok, hogy kapok a 3. hónap után ilyen kiegészítést, amit kérhetek bérletre, étkezési utalványként stb. .
2013. okt. 20. 21:17
4/4 anonim válasza:
Próbaidő alatt is jár a min. 86%-os munkáltatói térítés a helyközi bérlet árából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!