Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 2600Ft pótdíj MÁV-nál részlete...

2600Ft pótdíj MÁV-nál részletek lent (? )

Figyelt kérdés
Érd-alsón szálltam fel, jön a keller. Mondom hogy Barcskáig szeretnék jegyet venni, erre közli velem 2600ft pótdíj ellenében. Kérdem miért, erre beközli hogy Érd alsón van jegypénztár. Érd alsón most komolyan van jegypénztár? Mert igaz nem sűrűn járok ott de még egyszer nem láttam. A másik, diákkal kértem,ugyanis még a 15öt sem töltöttem be, hiába hivatkoztam arra hogy a vonatot is alig értem el a busz miatt, konkrétan egy bunkó paraszt volt és nem kicsit lekezelő.a blokkot eltettem, remélvén segítségetekkel tudok valamit kezdeni vele. Kérlek értelmes válaszokat adjatok!:/

2013. okt. 11. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha valóban van ott pénztár, akkor jogosan büntetett meg. Nem veheti figyelembe, hogy a buszod késett.
2013. okt. 11. 18:31
 2/5 A kérdező kommentje:
itt ez igazából a kérdés hogy van-e ott, ezen vagyok kiakadva hogy NINCS! mert ha lenne akkor nem reklamálnék:w
2013. okt. 11. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Van Érd-alsón pénztár...
2013. okt. 11. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Budapest-bérlet eladás

Jegykiadó automata

E-Ticket kioszk

Mozgássérült emelő

Kerékpárszállítás

Elővételi jegyrendelés

Család a vonaton

WiFi a vonaton

Vasúti menetrend letöltése

Utazási információk

Balatonfenyvesi kisvasút

Vasútállomások, jegypénztárak keresője

Menetrendi információkért, jegyelővételért hívja központi ügyfélszolgálatunkat, a MÁVDIREKT-et a 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon.

Ha a vasút területén elvesztett értéktárgyát, csomagját szeretné megtalálni, kérjük az Elvesztettem, hol keressem? menüpont alatt található telefonszámokon érdeklődjön.

Pályaudvar és jegypénztár kereső : A keresett város neve, vagy annak egy részlete.

Vasútállomások

Érd alsó

Belföldi pénztár

Cím: 2030 Érd, Budai út 13.

Nyitva tartás: h-v:05:10-09:20 09:40-14:25 14:50-16:50

Jegykiadás: gépi menetjegykiadás

Részletek elrejtése

Budapest bérlet eladás: van

Bankkártyás fizetés: igen

Egyéb szolgáltatás

Parkoló az állomás közelében: van

Egyéb megjegyzés

Megjegyzés: 06-40/4949-49

2013. okt. 11. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Érd alsón kb. mindig is volt pénztár, ha jól tudom, most a buszpályaudvaron van. Utazás előtt érdemes megnézni a menetrendben vagy a MÁV-Start honlapján, hogy van-e a kiindulási állomáson jegykiadás, ha nem akarsz így járni. (Nyugi, engem is próbáltak már megbüntetni ilyenért, de mázlim volt, kidumáltuk magunkat. Más kérdés, hogy egy olyan forgalmas állomáson, mint Érd alsó, csak megkérdezném a helyieket, hogy merre is van a pénztár vagy az automata.)
2013. okt. 11. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!