Ebben a helyzetben mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Pótdíjról lenne szó... Tehát tavaly júniusban megbüntettek, és beadtam x indokra hivatkozva egy kérelmet, hogy ettől tekintsenek el. Három levelet kaptam amiben azt írták, hogy a kérvényem feldolgozás alatt van, a levelek között 1-1 hónap telt el. Azóta semmit nem kaptam, se értesítőt, se felszólítást sem semmit! Ezért arra gondoltam hogy az ügy már semmissé vált. Most újra megbüntettek és bérletbemutatásra bementem a központba, ahol közölték hogy 32.500 Ft-elmaradásom van, mert a postás hozott levelet és nem vettem át és nem mentem be érte és visszaküldték...Semmilyen levelet nem kaptam. És hogy én nem tudok a bérletbemutatással élni amíg ezt nem rendezem. Ez azért szerintem rohadtul nem oké, tudok valamit tenni?2013. aug. 13. 17:01
1/21 A kérdező kommentje:
"Ezúttal értesítjük, hogy pótdíjjal, pótdíjkezeléssel kapcsolatos kérelme,panasza társaságunkhoz megérkezett és feldolgozás alatt van.
A válasz megadásáig szíves türelmét és megértését kérjük."
Hát én nagyon türelmes és megértő voltam, de az utolsó levelük 2012.09.04-én érkezett.
2013. aug. 13. 17:15
2/21 A kérdező kommentje:
Eddig nem sikerült semmit foglalkozniuk az üggyel, ilyenkor már rögtön sikerült előkaparni.
2013. aug. 13. 17:16
3/21 anonim válasza:
Haha. Az ilyenek sosem lesznek semmissé.
BTW az, hogy a Posta megeszi a leveleket az már nam az ő dolguk.
"És hogy én nem tudok a bérletbemutatással élni amíg ezt nem rendezem." - Nem méltányos, de jogos.
4/21 anonim válasza:
Mit tudsz tenni? Fizethetsz, például.
(Ajánlom ne levelezz, mert a kiküldött levelek díját is kiszámlázzák. Menj be inkább személyesen!)
5/21 A kérdező kommentje:
Igazából nem akartam semmissé tenni, részletfizetést kértem, vagy pótdíj csökkentést, és nem valami légből kapott dologra hivatkozva hanem minden szükségeset mellékeltem hozzá. És most nekem azért kéne 48.500 Ft-ot fizetnem mert a drága ügyintéző 1 év alatt semmit nem tudott intézni. Jó ötlet a fizetést, csak nem tudok előkapni hipp-hopp majdnem 50.000-ret. És nem is tartom jogosnak holmi ügyintézők miatt.
2013. aug. 13. 18:18
7/21 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, bár nem hiszem hogy sokra jutok vele.
2013. aug. 13. 18:30
8/21 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy egy ilyen büntiből nem lehet egykönnyen kimászni. A legjobb, ha nem hagyod, hogy tovább levelezgessenek veled, mert annak is vaskos a költsége, hanem valahogyan összekanalazod azt a lóvét és befizeted a büntetést. Elévülni úgysem hagyják, ma már a közlekedési társaságok felé lejt a pálya - egyébként jogosan.
9/21 anonim válasza:
így van. lehet, hogyha nem büntetnek meg, akkor még esélyed lett volna, de két büntetésre már valószínű semmilyen kedvezményt nem fogsz kapni, szóval jó minél hamarabb kifizetni.
10/21 anonim válasza:
Valóban rohadtul nem oké. Hogy 2x is blicceltél, vagyis legalább 2x megbuktál. Na ez nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!