SÜRGŐS! Mit kell tenni ebben a helyzetben? Meg fognak büntetni?
jövök hazafele, és egy nő sírva jött hozzám oda hogy hívjak neki taxit, teljesen maga alatt volt láttam hogy tényleg valami gáz van, felhívtam neki kihívtam és egy ideig ott is ácsorgott aztán látom kijött a taxi de a nő sehol. most akkor engem meg fognak büntetni hogy ok nélkül hívogatom a taxit? vagy most mivan?
sajnálom a taxist mert itt áll feleslegesen a házunk előtt és nem merek kimenni szólni mert félek hogy rám lesz kenve és fizethetek ezt meg azt.
Hát hadd várjon a Taxis , te meg addig várjál válaszokra a Gyakorikerdesek.hu-n.. :D
Amúgy meg elmagyarázod, hogy kölcsön kérte a telefonod és mire bementél a házba eltűnt. Miért büntetne meg , és ki büntetne meg?
nem. megkért hogy hívjak neki taxit, felhívtam az én telefonomról a taxit és miután hálásan megköszönte bejöttem és mikor kinéztem láttam hogy még ott van, aztán mikor legközelebb néztem a nő már nem volt ott és pont jött a taxi
amúgy már elment.
anyám azt mondta véletlenül se szóljak neki mert még kifizettet velem valamit xd. úgyhogy megkérdeztem itt gyakorin hogy ez mennyire valóságalapú mert sajnáltam az embert hogy ott ácsorog a taxival, de mire válaszoltatok már lelépett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!