Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ebben a helyzetben mit tudok...

Ebben a helyzetben mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Pótdíjról lenne szó... Tehát tavaly júniusban megbüntettek, és beadtam x indokra hivatkozva egy kérelmet, hogy ettől tekintsenek el. Három levelet kaptam amiben azt írták, hogy a kérvényem feldolgozás alatt van, a levelek között 1-1 hónap telt el. Azóta semmit nem kaptam, se értesítőt, se felszólítást sem semmit! Ezért arra gondoltam hogy az ügy már semmissé vált. Most újra megbüntettek és bérletbemutatásra bementem a központba, ahol közölték hogy 32.500 Ft-elmaradásom van, mert a postás hozott levelet és nem vettem át és nem mentem be érte és visszaküldték...Semmilyen levelet nem kaptam. És hogy én nem tudok a bérletbemutatással élni amíg ezt nem rendezem. Ez azért szerintem rohadtul nem oké, tudok valamit tenni?

2013. aug. 13. 17:01
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Utolsó maradjunk annyiban hogy nekem kellett össz-vissz 65.000-ből megélnem és gyereket nevelnem nem neked. Remélem nem is kerülsz ilyen helyzetbe. Olyan járatokkal szoktam járni amin nem szokott ellenőr lenni, szóval nem érte meg bérletet vennem, jegy épp nem volt nálam. Az évi több mint százezer bérletre elmenő pénzzel nem járok jobban mint az évi 16.000-rel. Na ez a helyzet nem oké, kispajtás, amikor így kell gondolkozni.

Sikerült elintéznem hogy a tavalyi büntetést 16.000-re csökkentsék és 4 részletbe fizethetem, a mostanit meg egybe. Ez van, így is ez a legjobb amit kilehetett hozni a dologból. A többi választ meg köszönöm :)

2013. aug. 14. 15:43
 12/21 anonim ***** válasza:

Aha, értjük. Nagyon nagyon sajnálunk. Remélem, a boltból is lopsz, és ha kérdőre vonnak, ott is előadod, hogy mennyiből kell megéljél.

Mert ugye ha a boltban is nem figyel a pénztáros akkor fizetés nélkül angolosan távozol ugye? (Vesd össze: nincs ellenőr a buszon)

Lopj, csalj hazudj magyar, így kell ezt. Aztán lehet siránkozni, hogy "mé nem vagyunk nyugati színvonalon"?

Ezért baz,d+ ezért...

2013. aug. 14. 22:16
 13/21 A kérdező kommentje:
Vagy azért mert hiába dolgozza magát agyon az ember akkor sem tud megélni? Vagy nem is talál munkát. Na ezért. Okoskodni könnyű. De megnézném hogy neked a bérlet lenne a fontosabb vagy hogy legyen otthon mit enni a gyerekednek. Biztos a bérlet, majd abból fog enni.
2013. aug. 14. 22:57
 14/21 A kérdező kommentje:
Irreális hülye hasonlatokkal meg álszent marhaságokkal, a Rózsa dombi kerületi gyűlésen próbálkozzál, ott értékelni fogják.
2013. aug. 14. 22:59
 15/21 A kérdező kommentje:
És egyébként nem valami taknyos különvéleményét kérdeztem, tehát a témát le is zárhatjuk.
2013. aug. 14. 23:01
 16/21 anonim ***** válasza:

Kb annyira vagyok taknyos mit te, ha már kölyköd is van.

Volt nekem is, amikor szűkösen kellett megélnem. NEM 65 ezerből. Feléből. Élek, itt vagyok...

Volt két szép cingár lábam, amivel tudtam gyalogolni vagy hajtani a kerékpárt.

Nem loptam. Ahogy te teszed. És ideológiákat sem gyártottam arra, hogy miért lopjak, és hogy ha bérletet vennék mire nem jutna.

Tényleg ezért kapok hányingert a fajtádtól mert követelni azt nagyon tud, de tenni bármit is, hogy változzon a helyzete, na azt már nem...

Nincs pénz bérletre, de az, hogy gyalog menj, vagy bicajjal, na azt már megint nem. Mert az JÁR hogy ingyen utazz.... Gratulálok.

Jah, és lesz.arom, hogy tetszik-e a véleményem. Ez egy kérdezős-válaszolós oldal, ahol kapsz pozitícv-negatív választ. Ha nem bírod a kritikát ne kérdezz.

A taknyosságot pedig a kölyköddel kapcsolatban firtasd.

2013. aug. 14. 23:15
 17/21 anonim ***** válasza:

Jah, és azért mert valaki tisztességgel kitanul egy szakmát, és aránylag úgy-ahogy megél belőle, és "telik" egy 10 ezres bérletre, amivel egy SZOLGÁLTATÁS árát egyenlítem ki, még nem hiszem, hogy rózsadombi újgazdag burzsuj lennék.

Érdekes, én rózsadombi vagyok, de neked nem telik bérletre internetre viszont igen. Furcsa. Azt nem tudod lopni?

2013. aug. 14. 23:16
 18/21 anonim ***** válasza:
majd akkor nevezd szolgáltatásnak ezt, amikor nem az állami vagyonból tartják fenn, és ehelyett inkább a felsővezetők éves prémiumjára fizeted azt a pénzt...vagy te bízol benne, hogyha mindenki kifizetné, akkor már nyugati országnak mondhatnánk magunkat? akkor is ugyanott tartanánk, csak Vitézy Dávidka nem évi 1, hanem 2 millió prémiumot rakna zsebre...
2013. aug. 15. 00:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Vitézy Dávid nem magának szavazta meg a prémiumot. Nem kérte.
2013. aug. 15. 00:14
 20/21 anonim ***** válasza:
... aztán mégis megkapta.
2013. aug. 15. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!