Buszvezetők, ti alapvetően szeretitek az utasokat?
Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 04:43
1/8 anonim válasza:
nem kell szeretniük
ez olyan mint ha te szeretnél egy veled szembe jövő embert de nem ismered
elég ha kedvesek
és nem mogorvák
bár én csak egy kedveset ismerek aki aranyos de nagyon
bocs hogy nem buszvezető vagyok
2/8 anonim válasza:
én a buszt szeretem vezetni, bár azért jól esik, hogy néha oda jönnek csak úgy beszélgetni, legalább addig se unom sokadjára ugyanazt az útvonalat
3/8 anonim válasza:
én sosem mennék oda hozzád
semmi pénzért még akkor sem ha pénzt adnának érte
5/8 A kérdező kommentje:
mert meleg
2013. okt. 11. 06:19
6/8 anonim válasza:
Miért kérdezed?
Mert gyakran nagyot fékez a busz, mert első ajtónál ellenőrzi az utazási jogosultságot, vagy mert éppen rohan valaki és pont az orra előtt csukódik be az ajtó?
Mindre meg van a válasz! És nem az a kérdés, hogy szeretjük e, vagy nem. Szeretni nem kell, hanem kiszolgálni az utasokat és vigyázni az épségükre.
Miért kérdezed?
7/8 anonim válasza:
az a meleg nekem szolt nem vagyok meleg mert egy nem is lehetek az
8/8 anonim válasza:
sofőr függő hidd el! a volánnál ismerem szinte mindegyik sofőrt,velem normálisak de az "átlag utassal" nem mindig ,néha vicces is szokott lenni hogy tök jól elbeszélgetünk mással meg pöröl :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!